Abalonekuori

Upea abalone simpukankuori. Tämän kuoren koko on n. keskikoinen eli koko on 11-12cm x 8,5-9 cm. Jokainen on uniikki eli kuviot ovat hieman erilaiset jokaisessa simpukankuoressa. 

Asettele kiviä kauniisti kuoreen tai käytä yksittäisenä kauniina sisustuselementtinä kotona. Toiset käyttävät tätä suitsukenippujen kulhona kun puhdistaa tilaa. PS: simpukan kaunis pinta voi vahingoittua ja mustua jos käytät sitä suitsukkeiden alla eli käyttö oman harkinnan mukaan tai lisää pohjalle vähän hiekkaa, niin pinta ei mustu.

Abalonen simpukoilla on aivan upeat värit ja kuviot. Jokainen simpukka on yksilö, jossa värit ja kuviot ovat erilaisia. Tällä simpukalla on omat parantava vaikutukset, se vaikuttaa chakroihin, mutta eniten se resonoi kolmannen silmän, sydämen ja solar plexuksen kanssa. Abalone auttaa käsittelemään ja rauhoittamaan emotionaalisia tilanteita, sillä on hyvin rauhoittava vaikutus tunteisiin. Voit pitää simpukkaa lähelläsi, jos meneillään on emotionaalinen tilanne jonkun kanssa; auttaa luomaan yhteistyötä. Auttaa vapautumaan peloista, suruista ja ahdistuksesta. Abalone stimuloi psyykkisiä kykyjä ja intuitiota, se edistää mielikuvitusta terveellä tavalla.

Ympäristöinfo: viljelty Meksikossa. 

20,00 €