Aloe Ruusu Geeli (luomu), 200 ml

Uudistava ja virkistävä aloe vera geeli on valmistettu yli 94%:sti puhtaasta luomu Aloe vera -mehusta. Tässä geelissä on mukana damaskonruusuvettä (luomu) on Ravinteikas Aloe vera -mehu viilentää, uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Geeli soveltuu erityisen hyvin auringonoton jälkeen, ja sillä on rauhoittava vaikutus ihoon. Ayurvedassa Aloe vera on suosittu tuote pittaa vähentävistä ominaisuuksistaan.

Käyttö: voit käyttää päivittäin kasvojen ja vartalon hoitoon. Itse käytän aloe vera geeliä kesällä, kun iho ärtyy auringossa ja talvella iho kuivaa, joten olen huomannut kuinka aloe vera geeli on erittäin hyvä apu kuivalle talvi-iholle. Annan geelin imeytyä ja sen jälkeen laitan kasvovoiteen (tai vartalovoiteen). Jos iho tuntuu tosi kuivalta, niin levitän geelin myös kasvoille yön ajaksi.

Brand: Classic Ayurveda, luomu sertifiointi COSMOS ORGANIC

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Rosa Damascena Flower Water*, Glycerin, Aqua, Xanthan Gum, Sodium Levulinate, Alcohol*, Sodium Anisate, Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Phytic Acid. * From controlled organic cultivation

14,90 €