Ametisti setti (4 kpl)

Rumpuhiottuja ametisteja. Kaksi pitkulaisempaa, kaksi lyhyempää. Kivet ovat n n. 1,5 cm x 2 cm / 1 cm x 3 cm kokoisia. Alkuperä: Brasilia. 

Shamaanittaren info: Ametisti on kaunis kivi ja sillä on pitkä historia ihmisten auttajana monilla tavoilla. Ametisti on erittäin voimakas ja suojeleva kivi, jolla on korkeasti värähtelevä henkinen säteily. Ametisti avaa tietoisuutta henkikehosta, henkisestä heräämisestä ja yleensä henkisestä tietoisuudesta. Se opettaa sinulle, että oleminen ei lopu fyysiseen kehoon. Avaa tietoisuutta sielusta, jumalattaresta/jumaluudesta ja ikuisuudesta. Se on rauhoittava kivi, jonka rauha elvyttää sinussa korkeampia tietoisuuden tasoja ja meditatiivista mieltä. Se avaa intuitiota ja elvyttää psyykkisiä lahjoja. Hyvä kivi näkemiseen ja voi stimuloida kolmatta silmää (heilurilla voi avata sitä tai asettaa ametistin kolmannen silmän päälle). Ametistilla on myös voimakas parantava ja puhdistava voima.

Luonnollinen rauhoittaja ja stressinpoistaja, suojelee joka tasolla ja auttaa emotionaaliseen tasapainoon. Istumalla hiljaa ametistia pidellen rauhoittaa mielen ja auttaa sinua pääsemään syvemmälle itseesi saadaksesi sisäistä näkemystä (intuition kehittymistä) ja löytääksesi uutta motivaatiota. Aseta ametistikivi patjan tai tyynyn alle lievittämään unettomuutta, vähentämään painajaisia ja lisäämään hyviä unia. Ametistin pyörittäminen vastapäivään 3 silmän kohdalla tuottaa saman tuloksen. Chakrat: Kruunu ja otsa (3. silmä).

Terveysasioissa voit kokeilla ametistia seuraaviin asioihin: Endokriinisten rauhasten toiminta voi parantua, mikä tehostaa hormonijärjestelmää. Tämä taas vaikuttaa yleiseen emotionaaliseen tasapainoon. Sydämen toimintaa ja veren happitasoa voidaan parantaa ametistilla => tämä auttaa yleisterveyteen ja hyvinvointia. Veren hapen lisääntyminen johtaa parempaan mielen selkeyteen. Ametisti rauhoittaa ja tyynnyttää hermoimpulsseja, helpottaen rauhallista ja selkeää ajattelua. Ruoansulatus paranee, kun käytetään ametistia. Ametisti parantaa ihon terveyttä, vähentäen turvotusta, mustelmia ja näihin asioihin liittyvää kipua. Ametisti auttaa vähentämään jännitystä ja stressiä => edistä näin rauhallisuutta ja selkeyttä. Ametistia voidaan käyttää psykologisen epätasapainon parantamiseen, vaikka se ei paranna skitsofreenikoiden tai vainoharhaisuudesta kärsivien ihmisten ongelmia. Korvien soiminen, tinnitus. Ametistikivet vähentävät päänsärkyä. Kaikenlaisia riippuvuuksia voidaan hallita helpommin ametistin avulla. Ametistikivet vähentävät huomattavasti alkoholin, huumeiden ja savukkeiden vaikutuksia ihmiskehossa. Ametistikivet auttavat hallitsemaan pakko-oireista kärsivien häiriöitä (OCD) sekä rauhoittamaan lemmikkieläimen tai lapsen yliaktiivisuutta.


9.90 €
Please select variants first