Ametistikide (Iso, nro 2)

Kaunis ametistikiderykelmä (Brasilia). Tämä yksilö on litteä ja vähän vaaleampi. Kivessä olevat ruskeat pilkut ovat mineraalipilkkuja (rauta). Mitat: pituus 8cm, leveys 8cm Ostaessasi saat kuvassa olevan kiven.

Shamaanittaren info: Ametisti on kaunis kivi ja sillä on pitkä historia ihmisten auttajana monilla tavoilla. Ametisti on erittäin voimakas ja suojeleva kivi, jolla on korkeasti värähtelevä henkinen säteily. Ametisti avaa tietoisuutta henkikehosta, henkisestä heräämisestä ja yleensä henkisestä tietoisuudesta. Se opettaa sinulle, että oleminen ei lopu fyysiseen kehoon. Avaa tietoisuutta sielusta, jumalattaresta/jumaluudesta ja ikuisuudesta. Se on rauhoittava kivi, jonka rauha elvyttää sinussa korkeampia tietoisuuden tasoja ja meditatiivista mieltä. Se avaa intuitiota ja elvyttää psyykkisiä lahjoja. Hyvä kivi näkemiseen ja voi stimuloida kolmatta silmää (heilurilla voi avata sitä tai asettaa ametistin kolmannen silmän päälle). Ametistilla on myös voimakas parantava ja puhdistava voima.

Luonnollinen rauhoittaja ja stressinpoistaja, suojelee joka tasolla ja auttaa emotionaaliseen tasapainoon. Istumalla hiljaa ametistia pidellen rauhoittaa mielen ja auttaa sinua pääsemään syvemmälle itseesi saadaksesi sisäistä näkemystä (intuition kehittymistä) ja löytääksesi uutta motivaatiota. Aseta ametistikivi patjan tai tyynyn alle lievittämään unettomuutta, vähentämään painajaisia ja lisäämään hyviä unia. Kidemuotoisia voi pitää yöpöydällä tai tyynyn vieressä. Chakrat: Kruunu ja otsa (3. silmä).

Terveysasioissa voit kokeilla ametistia seuraaviin asioihin: Endokriinisten rauhasten toiminta voi parantua, mikä tehostaa hormonijärjestelmää. Tämä taas vaikuttaa yleiseen emotionaaliseen tasapainoon. Sydämen toimintaa ja veren happitasoa voidaan parantaa ametistilla => tämä auttaa yleisterveyteen ja hyvinvointia. Veren hapen lisääntyminen johtaa parempaan mielen selkeyteen. Ametisti rauhoittaa ja tyynnyttää hermoimpulsseja, helpottaen rauhallista ja selkeää ajattelua. Ruoansulatus paranee, kun käytetään ametistia. Ametisti parantaa ihon terveyttä, vähentäen turvotusta, mustelmia ja näihin asioihin liittyvää kipua. Ametisti auttaa vähentämään jännitystä ja stressiä => edistä näin rauhallisuutta ja selkeyttä. Ametistia voidaan käyttää psykologisen epätasapainon parantamiseen, vaikka se ei paranna skitsofreenikoiden tai vainoharhaisuudesta kärsivien ihmisten ongelmia. Korvien soiminen, tinnitus. Ametistikivet vähentävät päänsärkyä. Kaikenlaisia riippuvuuksia voidaan hallita helpommin ametistin avulla. Ametistikivet vähentävät huomattavasti alkoholin, huumeiden ja savukkeiden vaikutuksia ihmiskehossa. Ametistikivet auttavat hallitsemaan pakko-oireista kärsivien häiriöitä (OCD) sekä rauhoittamaan lemmikkieläimen tai lapsen yliaktiivisuutta.

"Soul stone" on toinen nimi ametistille, koska ne auttavat terminaalisesti sairaita ja kuolemassa olevia pysymään selkeinä ja rauhallisina kuoleman aikana. Ametistikiteet ovat myös hyödyllisiä suruvaiheessa. Ne edistävät rauhallista mielentilaa surutyössä, kun vapautetaan rakkaita.

Historiassa: Violetti ametisti on edustanut valtaa kautta aikojen. Egyptiläiset käyttivät muotoiltuja, kiillotettuja ametistikiviä ja helmiä jo 4000 vuotta ennen Kristusta. Egyptiläisten mielestä tämän kiven syvä violetti väri edusti täydellisesti kuninkaallisuutta. Tämä ametistin merkitys antoi sille tärkeän aseman myös Ison-Britannian kruunujalokivissä. Katariina Suuri oli erityisen mieltynyt ametistikiviin. Niillä on myös huomattava paikka kristinuskossa, jossa ametisti tunnetaan "piispojen kivenä". Kreikkalaiset käyttivät ametistisormuksia, kun he joivat alkoholia, jotta se suojelisi juopumiselta ja alkoholin myrkyiltä. Kreikkalaiset muotoilivat ametistista juomapikareita, koska uskoivat etteivät päihtyisi jos joisivat viiniä ametistikupeista. Vielä nykyäänkin ametistia pidetään raittiuden merkkinä. Heprealaiset uskoivat, että ametisti kivet tarjoaisivat suojan ylipapille. Ametistikivi, joka edustaa Danin heimoa, oli yhdeksäs kivi ylipapin käyttämässä rintakehän suojavaipassa. Ametisteja käytettiin myös egyptiläisissä hautauksissa. Egyptiläiset kutsuivat näitä purppurajalokiviä "hemagiksi". Ametistikivet tai hemag-kivet veistettiin sydämen muotoon ja haudattiin kuolleiden kanssa avustamaan heitä heidän henkisellä matkallaan.


25.00 €
Please select variants first