Auraliitti 23, 1 kpl (15-20g)

Auraliitti, jonka paino on 15-20 g välillä. Koko pisin on 2 x 5 cm, paksummat n. 2 x 5 cm. Hinta sisältää 1 kpl.  Alkuperä: Kanada.

Saatavina 5 kpl eli kuvissa näkyvät kivet. Jäljellä 2 kpl  (päivitetty 28.2)

Auraliitilla-23 on paljon ametistin kaltaisia ominaisuuksia. Se on vahva emotionaalinen parantaja, rauhoittaa vihaa ja viilentää kuumia tunteita. Se auttaa meitä ajattelemaan ennen kuin puhumme. Se auttaa meitä muistamaan paikkoja menneisyydestä, jotka tuovat sisäisen rauhan ja seesteisyyden tunteita ja sisällyttämään nämä tunteet jokapäiväiseen elämäämme. Se on lohdullinen ja rauhoittava kivi. Auraliitti tukee shamanistisilla matkoilla ja menneiden elämien työssä. Se parantaa henkistä kehitystä. Se auttaa meitä muodostamaan yhteyden henkimaailmaan, omiin oppaisiin/enkeleihin. Se voimistaa psyykkisiä kykyjä ja astraalimatkustusta. Upea kivi myös meditaatioon. Auraliiti 23 torjuu negatiivisuuden ja tuo meille positiivisemman näkemyksen henkisyydestämme.

Chakrat: kurkku, kolmas silmä, kruunu (tasapainottaa kaikkia chakroja)

Geologinen info: Auraliitti-23, joka tunnetaan myös nimellä "Red Cap Amethyst" on erittäin harvinainen sekoitus kiteitä ja on yksi maapallon vanhimmista mineraaleista. Sen on arvioitu muodostuneen noin 1,2 - 1,5 miljardia vuotta sitten. Ainoa paikka, josta tätä kiveä on löydetty on sen alkuperäinen löytöpaikka Superior järven pohjoispuolella Ontariossa, Kanadassa. Auraliitti on muodostunut n. 23 mineraalista, joista suurimman osan voi nähdä vain mikroskoopilla. Ne, jotka hallitsevat tätä kidettä näkyvät selkeimmin eli ametisti, kvartsi ja hematiitti. Auraliitti sisältää: ametisti, kvartsi, hematiitti, platina, kulta, hopea, nikkeli, kupari, limoniitti, rauta, kovelliitti, sfaleriitti, kalkopyriitti, epidootti, gilaliitti, borniitti, rutiili, geotiitti, pyrolusiitti, pyriitti, magnetiitti, lepidokrosiitti, ajoiitti, titaniitti, kakokseeniitti.

15,00 €