Ayurvedinen saippua, Bergamotti, patsuli & geranium

Ayurvedinen palasaippua kasvoille ja keholle. Saippua on tehty kookosöljyyn ja siinä on harmonisia ayurvedisia kasveja kuten bergamotti, patsuli, geranium. 

Nämä kolme ainesosaa ovat tunnettuja uudistavista ominaisuuksistaan ​​väsyneelle sekä kylmän, tuulen ja kuivuuden vahingoittamalle iholle.  Näiden synergia on myös erityisen sopiva iho-ongelmiin, koska ne vahvistavat ihoa. 

Saippuan koko 100g. Ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja, SLSää,  mineraaliöljyä, palmuöljyä eikä säilöntäainita, ei testattu eläimillä. Saippua on kauniisti pakattu arecapalmun lehdestä valmistettuun luonnolliseen kuoreen. Huom: Palmun lehdet kuivataan ja puristetaan saippuan muotoon, jolloin syntyy ainutlaatuinen pakkaus. Palmulehti on luonnontuote ja siinä näkyy luonnolliset trooppiset säävaikutukset.

INCI: Sodium Cocoate, Parfum (Fragrance), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pandanus Odoratissimus Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Coumarin

Brand: Karawan  

Karawan Authentic on eettinen brändi, joka valmistaa luonnonkosmetiikkaa, ekokosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja muodikkaita asusteita perinteitä ja käsityöläisyyttä kunnioittaen. Yritys sijaitsee Lyonissa, Ranskassa.  


9,00 €