Ayurvedinen saippua, Kurkuma, appelsiini & neilikka

Ayurvedinen palasaippua kasvoille ja keholle. Saippua on tehty kookosöljyyn ja siinä on harmonisia ayurvedisia kasveja kuten kurkuma, appelsiini, neilikka.

Kurkumalla on tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia ja sitä on käytetty Ayurveda-lääketieteessä vuosituhansien ajan ihovaurioiden parantamiseksi. 

Saippuan koko 100g. Ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja, SLSää, mineraaliöljyä, palmuöljyä eikä säilöntäaineita, ei ole testattu eläimillä. Saippua on kauniisti pakattu arecapalmun lehdestä valmistettuun luonnolliseen kuoreen. Huom: Palmun lehdet kuivataan ja puristetaan saippuan muotoon, jolloin syntyy ainutlaatuinen pakkaus. Palmulehti on luonnontuote ja siinä näkyy luonnolliset trooppiset säävaikutukset.

INCI: Sodium Cocoate, Parfum (Fragrance), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Benzyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Linalool.

Brand: Karawan

Karawan Authentic on eettinen brändi, joka valmistaa luonnonkosmetiikkaa, ekokosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja muodikkaita asusteita perinteitä ja käsityöläisyyttä kunnioittaen. Yritys sijaitsee Lyonissa, Ranskassa.


9,00 €