Ayurvedinen saippua, Tulsi, palmarosa, ylang-ylang

Ayurvedinen palasaippua kasvoille ja keholle. Saippua on tehty kookosöljyyn ja siinä on harmonisia ayurvedisia kasveja kuten tulsi, neemöljy, palmarosa, ylang-ylang.

Pyhä basilika, nimeltään Tulsi, on kunnioitettu kasvi Intiassa vahvojen ayurvedisten ominaisuuksiensa vuoksi. Sen antioksidanttiset ominaisuudet auttavat ikääntymistä ehkäisevässä prosessissa ja auttaa myös poistamaan myrkkyjä kehosta, jotka tulevat ympäristösaasteista. 

Saippuan koko 100g. Ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja, SLSää, mineraaliöljyä, palmuöljyä eikä säilöntäaineita, ei ole testattu eläimillä. Saippua on kauniisti pakattu arecapalmun lehdestä valmistettuun luonnolliseen kuoreen. Huom: Palmun lehdet kuivataan ja puristetaan saippuan muotoon, jolloin syntyy ainutlaatuinen pakkaus. Palmulehti on luonnontuote ja siinä näkyy luonnolliset trooppiset säävaikutukset.

INCI: Sodium Cocoate, Parfum (Fragrance), Azadirachta Indica Seed Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cymbopogon Martini Oil, Kaempferia Galanga Root Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Ocimum Tenuiflorum Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Brand: Karawan

Karawan Authentic on eettinen brändi, joka valmistaa luonnonkosmetiikkaa, ekokosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja muodikkaita asusteita perinteitä ja käsityöläisyyttä kunnioittaen. Yritys sijaitsee Lyonissa, Ranskassa.


9,00 €