Kylpysuola, laventeli & kookos (luomu)

Kylpysuola "Body & Mind Retox" on sekoitus Himalajan vaaleanpunasta suolaa, johon on uutettu laventelin eteeristä öljyä ja trooppista kookosöljyä. Suolaan on sekoitettu laventelin kukkia. Pakkaus: 500g.

Kylpyhetkissä/rituaaleissa

  • Himalajan vaaleanpunaisella suolalla on monia hyviä ominaisuuksia ja se saadaan Pakistanin vuoristosta, jonka suolan sanotaan olevan yksi puhtaimmista. Tällä suolalla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, se auttaa mm. rentouttamaan kehoa ja nuorentamaan ihoa. Vaaleanpunainen suola rauhoittaa lihaskramppeja, ehkäisee turvotusta ja suonikohjuja.
  • Laventeli luo parantavaa energiaa ja lisää onnellisuutta. Sen aromi rauhoittaa mieltä ja auttaa rentoutumaan. Laventelin käyttö maagisissa kylvyissä: Rakkaus, parantaminen, suojelu, uni, siunaukset, ystävyys, ennustaminen, unityöskentely, onnellisuus, keskittyminen. Laventelilta tuoksuvassa vedessä on kylvetty ja siinä pestiin vaatteita, jotta se houkuttelisi rakkautta puoleensa.
  • Kookosöljy tekee hyvää iholle, se pehmentää ja ravitsee ihoa tehden siitä pehmeän. Se on hyvä öljy puhdistus ja suojelurituaaleissa.

Inci: Organic Himalayan Pink Salt, Organic Magnesium Sulfate, Organic Lavender Essential Oil (Lavendula Angustifolia), Organic Coconut Oil, Lavender.

Brand: Organic Essentials ja  valmistettu Englannissa. Organic Essentials on perheen omistama pieni yritys, joka sijaitsee kauniilla Yorkshiren maaseudulla Englannissa ja tuotteet ovat käsintehtyjä terapeuttisia ja eteerisiä öljyjä sisältäviä kylpytuotteita. Ainesosat ovat luonnollisia/orgaanisia, eettisesti tuotettu, myrkyttömiä, vapaita parabeeneista sekä kaikki pakkaukset ovat kierrätettävissä ja ympäristöystävällisiä.

 

25,90 €