Body & Mind Retox kylpysuola, Laventeli & kookos

Mineraalipitoiset suolat on uutettu rauhoittavilla laventelin eteerisillä öljyillä (luomua) ja trooppisella kookosöljyillä (luomua), jotka yhdessä rauhoittavat jäykkyyttä, nivelkipua ja lievittävät väsymyksen tunnetta. Samalla ne edistävät rauhallisuuden, rentoutumisen sekä syvän levon tunnetta. 

Laventelin käyttö maagisissa kylvyissä: Rakkaus, parantaminen, suojelu, uni, siunaukset, ystävyys, ennustaminen, unityöskentely, onnellisuus, keskittyminen. Laventelilta tuoksuvassa vedessä on kylvetty ja siinä pestiin vaatteita, jotta se houkuttelisi rakkautta puoleensa. 

Kylpysuolaan on sekoitettu laventelin kukkia. Uppoudu kylpyyn tai tee itsellesi hemmotteleva jalkakylpy. Pakkaus: 500g. 

Inci: Organic Himalayan Pink Salt, Organic Magnesium Sulfate, Organic Lavender Essential Oil (Lavendula Angustifolia), Organic Coconut Oil, Lavender.

Brand: Organic Essentials ja  valmistettu Englannissa. Organic Essentials on perheen omistama pieni yritys, joka sijaitsee kauniilla Yorkshiren maaseudulla Englannissa ja tuotteet ovat käsintehtyjä terapeuttisia ja eteerisiä öljyjä sisältäviä kylpytuotteita. Ainesosat ovat luonnollisia/orgaanisia, eettisesti tuotettu, myrkyttömiä, vapaita parabeeneista sekä kaikki pakkaukset ovat kierrätettävissä ja ympäristöystävällisiä.

 

27,90 €