Body & Mind Retox kylpysuola, Seetri ja Mänty

Mineraalipitoiset suolat on uutettu maanläheisillä seetripuusta (luomua) ja skotlantilaisesta männynhavuista tehdyllä eteerisellä öljyillä. Seetrin ja männyn sekoitus magiassa tunnetaan ns. "elämänpuuna". Niillä on puhdistava ja selkeyttävä ominaisuus. Seetri tunnetaan medicininä erityisesti suojeluun ja mänty on lääke pitkäikäisyyteen ja hedelmällisyyteen. Niillä on myös tulehdusta ehkäisevät ja antimikrobiset ominaisuudet. Luo itsellesi terapeuttinen, rentouttava ja elvyttävä hemmottelukokemus. Soveltuu erinomaisesti miehille ja naisille. Pakkaus: 500g.

Inci: Organic Himalayan Pink Salt, Organic Magnesium Sulfate, Organic Cedarwood (Cedrus Atlantica Bark) and Pine needle Essential Oil (Pinus Sylvestris).

Brand: Organic Essentials, valmistettu Englannissa. Organic Essentials on perheen omistama pieni yritys, joka sijaitsee kauniilla Yorkshiren maaseudulla Englannissa ja tuotteet ovat käsintehtyjä terapeuttisia ja eteerisiä öljyjä sisältäviä kylpytuotteita. Ainesosat ovat luonnollisia/orgaanisia, eettisesti tuotettu, myrkyttömiä, vapaita parabeeneista sekä kaikki pakkaukset ovat kierrätettävissä ja ympäristöystävällisiä.

27,90 €