Deep Dark & Dangerous Oracle

Nämä ovat oraakkelikortit pimeyden kauneudesta ja voimasta. Maailmassa, jossa kaikki näyttää olevan pinnallista ja esillä oloa, on tässä mahdollisuus sukeltaa syvemmälle ennustamisen taitoon ja saada syvempää ohjausta. Astu hirviöiden ja yössä elävien valtakuntaan ja entä jos se, mikä näyttää pelottavalta ja vaaralliselta, onkin itse asiassa valon soihtu, joka johtaa meidät pimeydestä jumalalliseen kokonaisuuteen? Näissä korteissa voit tutkia "pimeyden" kuuluisia ja harvinaisia olentoja, jotta oma elämäsi valaistuu. Medusa, merenneidot, valkyyriat, vampyyrit, selkiet ja sibylit löydät tästä syvän pimeyden ja vaarallisuuden oraakkelipakasta.

Tässä pakassa on 44 korttia ja 128-sivuinen opaskirjanen, jotka auttavat sinua ymmärtämään pimeyden ja valon pyhää kaksinaisuutta ja tasapainottamaan todellista itseäsi.

Lisätietoja: englanninkielinen. Pakkaus: kova rasia.

Tekijä: Stacey Demarco on kansainvälisesti arvostettu henkinen harjoittaja, metafyysikko, noita, kirjailija ja opettaja, joka on kotoisin Sydneystä, Australiasta. Hänen intohimonsa on tuoda käytännön taikuutta kaikkien ulottuville ja yhdistää ihmiset uudelleen luonnon voimaan.

Kuvittaja: Kinga Britschgi on palkittu unkarilainen digitaalitaiteilija ja kuvittaja.

29,00 €