Discover Your Power Animal

Löydä voimaeläimesi ja opi työskentelemään eläinoppaasi kanssa. Oletko koskaan tuntenut syvää yhteyttä eläimeen, jolle ei löydy sanoja? Jos olet, niin olet todennäköisimmin kommunikoinut voimaeläimesi kanssa.

Voimaeläin on opettaja tai sanansaattaja, joka tulee eläimen muodossa ja jolla on henkilökohtainen suhde sinuun. Ne tarjoavat "parannusta" vastaanottajalle tarjoamalla ohjausta, oppitunteja, suojelua, voimaa ja viisautta. Shamaanit ympäri maailmaa ovat luottaneet voimaeläinten ohjaukseen, viisauteen ja symboliikkaan muinaisista ajoista lähtien. Tuhansien vuosien ajan ihmisten ja eläinkunnan välillä on ollut syvä suhde. Voit elvyttää tämän arvokkaan suhteen tämän kirjan helppojen ohjeiden avulla.

• Opi muodostamaan yhteys voimaeläimesi kanssa.

• Tutustu siihen, kuinka voit työskennellä niiden - sekä chakrojesi - kanssa parantaaksesi hyvinvointiasi.

• Kirjassa on 21 voimaeläimen ohjausta, jotka tukevat sinua jokapäiväisessä elämässä.

• Käytä näitä työkaluja herättääksesi uudelleen luonnonperintösi ja sisäisen tietämyksesi.

Lisätietoja: englanninkielinen, 160s. Pehmytkantinen.

Tekijästä: Naz Ahsun on kirjailija, digitoija sekä entinen radiojuontaja Outer Limits Radio -ohjelmassa, joka tutki kaikkea henkistä ja selittämätöntä. Maaginen kohtaaminen punarinnan kanssa vuonna 2012, johti Nazin löytämään uuden suunnan, mikä johti sarjaan hämmästyttäviä yhteensattumia ja uusia mahdollisuuksia. Nämä voimakkaat eläinliittolaiset jatkavat hänen mukanaan sekä ovat auttamassa hänen maagisella mysteerikiertueella nimeltä "Her Life".


16,90 €