Essential Oils For Mindfulness And Meditation

Poistuva tuote

Poistuva tuote, jäljellä 1 kpl. 

Tuoksuja ja suitsukkeita on käytetty symboloimaan eri tarkoitusta, edistämään tietoisuutta henkisestä itsestämme ja korostamaan riittejä ja rituaaleja. Eteeriset öljyt voivat täydentää täydellisesti meditaatiota tai tietoisuuden harjoittamista.

Heather Dawn Godfrey kertoo meditaation ja tietoisuuden eduista yhdessä eteeristen öljyjen käytön kanssa. Hän tarjoaa viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen eteeristen öljyjen korjaavista, kuntouttavista ja psyko-emotionaalisista parantavista vaikutuksista. Hän selittää, kuinka tuoksujen aistikokemus voi välittömästi kiinnittää huomionne nykyhetkeen, laukaista tietyn tietoisuuden tilan, kuten syvemmän meditatiivisen tilan tai tavan palauttaa rauhallisuus elämän ylä- ja alamäissä. Monet eteeriset öljyt vähentävät luonnollisesti stressiä ja ahdistusta, edistävät rauhanomaista asennetta, tukevat keskittymistä, säätelevät hengitystä ja stimuloivat hormonitoimintaa ja aivojen neurologisia kanavia, joten ne ovat hyviä keinoja mindfulness harjoituksiin ja meditaatioon.

Godfrey tutustuttaa lukijat Serenity Essential Oils -öljyihin, ryhmään öljyjä, jotka on valittu erityisesti tietoisuuden tilan saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi sekä laajan kirjon terapeuttisia ominaisuuksia.

Kirjassa on helppo taulukko, joka auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivan öljyn. Kirjoittaja tarjoaa käytännön oppaan eteeristen öljyjen integroimisesta tietoiseen ja meditatiiviseen harjoitteluun ja siihen kuinka jokaisella meistä on kyky luoda itse rauhallinen, rauhallinen ja huoleton mielentila.

Lisäinfo: englanninkielinen, pehmeäkantinen, 146 s.

7,00 € 19,90 €