Eukalyptus, luomu eteerinen öljy (10ml)

-30%

Aletuote -30%. Tuotteen päiväys 10/2024. Hinta sisältää jo alennuksen eli ovh 10,90

Sertifioitu luomuöljy eukalyptus (Eucalyptus Globulus Leaf Oil) raikastaa ja puhdistaa sekä avaa hengitysteitä. Käytä diffuuserissa tai tuoksulyhdyssä olohuoneessa, makuuhuoneessa, joogastudiolla ja toimistossa.

Tuoteinfo: 100 % korkealaatuinen sertifioitu luomu eteerinen öljy. Säilyvyys avaamisen jälkeen: ± 2 vuotta. Säilytä viileässä ja pimeässä paikassa. Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa. 

Eukalyptuksen maagiset ominaisuudet:

Eukalyptus on ollut tärkeä lääkekasvi Australian Aboriginaaleille. Sitä käytettiin hoitamassa kipuja ja sairautta, koska sen vaikutukset olivat kivun ja surun vähentyminen ja positiivisen tunteen sekä avoimen mielen lisääntyminen. Eukalyptusöljy on voimakas kolmannen silmän avaaja eli se voimistaa intuitiota, luo yhteyden henkimaailmaan ja luo rauhallista mieltä sekä tasapainoa. Käytä meditaatioissa tai rituaaleissa, kun tahdot lisätä keskittymistä, tuodaksesi viilentävää helpotusta ja mielen laajentumista. Kun tahdot voimistaa intuitiota/selvänäköä, rauhoittaa ja tasapainottaa tilannetta tai itseäsi.

Brand: Fiore d'Oriente, valmistusmaa Italia

Fiore d'Oriente eteeriset öljyt

Italialainen Fiore d'Oriente on valmistanut 100 % puhtaita korkealaatuisia eteerisiä öljyjä jo vuodesta 1988 lähtien. Yritys valitsee tarkasti viljelykasvien alkuperän ja laadun, joista sertifioidut luomuöljyt uutetaan. Öljyt uutetaan höyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla luonnonvaraisista tai luonnonmukaisesti kasvatetuista kasveista.

Fiore d'Oriente takaa, että sen kaikki öljyt ovat luonnollisia ja puhtaita, yritys on aina ollut sitoutunut suojelemaan ympäristöä torjunta-aineilta ja muilta kemikaaleilta. Vuosien aikana yritykselle on valikoitunut vain eettisesti oikeanlaisia ​​tuottajia, jotka takaavat sadon laadun.

7,65 € 10,90 €