Faery Blessing Cards

Lumoavat kortit täynnä parantavia lahjoja ja upeita aarteita. Sopivat henkilölle, joka on valmis vastaanottamaan taikuuden, ihmeiden ja luonnon siunaukset. Keijut ovat muinaisia, voimakkaita elementaaleja, jotka tarjoava monia siunauksia ja lahjoja. Kerran keijut ja ihmiset olivat liittolaisia, he yhdistivät saman rakkauden planeettaa kohtaan ja suojelivat sitä. Nykyään monet ovat menettäneet tämän yhteyden - ja sen myötä keijujen siunaukset. Tämän pakan avulla keijujen tarkoitus on elvyttää tämä suhde uudelleen meidän kaikkien ja planeetan parhaaksi.

Jokaisella kortilla saat keijusiunauksen; lahjan, joka sytyttää intuition, kohottaa sinua, kun maailma näyttää liian raskaalta, tarjoaa syvän parantumisen ja auttaa sinua pääsemään jälleen todelliselle elämänpolullesi. Lucy Cavendishin kirjoittamia tunnetun keijutaiteilijan Amy Brownin maalauksia sisältävä pakka on maaginen => parantava polku viestien ja siunauksien saamiseen keijuilta joka päivä.

Lisätietoa: englanninkieliset, sisältää 45 oraakkelikorttia ja opaskirjan (124s.) kortteihin.

Tekijästä: Lucy Cavendish asuu Sydneyssä, Australiassa. Hän on ollut mukana luomassa seitsemäntoista oraakkelipakkaa, kuten Alice: The Wonderland Oracle, Blessed Be Cards, The Faery Forest Oracle jne. Hän on Australian Goddess Associationin perustajajäsen.

Kuvittaja: Amy Brown aloitti keijujen maalaamisen vuonna 1992. Myytyään muutaman vuoden ajan taideteoksiaan katumessuilla ja paikallisissa kaupoissa, hän avasi verkkosivuston ja alkoi myydä taidettaan verkossa. Hän on tehnyt yli 2000 maalausta ja kymmeniä lisensoituja tuotteita.

29,00 €