Fairy Lenormand Oracle Cards

Fairy Magic -maailman kaunis lumous muuttaa tämän Lenormand korttipakan elämykseksi. Nämä kortit perustuvat alkuperäiseen Lenormand-järjestelmään, mutta ne on kuvitettu Davide Corsin rehevällä keijutaiteella. Nämä kortit saavat sinut hengästymään. Sisältää Marcus Katzin ja Tali Goodwinin opaskirjan, he ovat kirjoittaneet mm. "opi Lenormand" oppaan.

Lisätietoa: Englanninkieliset. Sisältää 36 korttia ja opasvihkosen. Opasvihko on viidellä kielellä: englanniksi, espanjaksi, ranskaksi, italiaksi ja saksaksi.

Tekijästä:

Marcus Katz (Englanti) on tarot-opettaja ja "Tarosophy Tarot Associationin" toinen johtaja. Hän on opiskellut ja opettanut taroteja 35 vuotta ja tehnyt yli kymmenentuhatta face-to-face luentaa. Marcus on kirjoittanut useita kirjoja, kuten Around the Tarot in 78 Days ja Secrets of the Waite-Smith Tarot.

Tali Goodwin (Englanti) on tarottutkija ja "Tarosophy Tarot Associationin" toinen johtaja. Hän on vastuussa Cards of Antiquity -kampanjasta, joka loi pohjan Lenormandin, Kipperin ja muiden antiikkikorttipakkojen palauttamisesta markkinoille. Tali on useiden kirjojen kirjoittaka, kuten Around the World in 78 Days ja Secrets of the Waite-Smith Tarot, kirjoittaja.

Davide Corsi on tuottelias tarot-korttien kuvittaja. Hänen suosituimpia pakkojaan ovat Ghost Tarot ja Tarot Draconis.

Mikä Lenormand? Ns. Lenormand kortit perustuvat Marie Anne Lenormandin käyttämiin metodeihin. Marie Anne Lenormand syntyi 1772 Alçeonissa, kävi luostarikoulun opetuksissa ja hänen tiedetään olleen kiinnostunut musiikista, kuvataiteesta ja kirjallisuudesta. Hän muutti Pariisiin ja aloitti uransa ennustajanaisen apulaisena. Hän mm. ennusti monien merkkimiesten tuhon/kuoleman. Elämänsä aikana hän oli useampaan otteeseen vangittuna, jopa maanpaossa, mutta palattuaan takaisin Pariisiin hän perusti oman ennustajasalongin ja oli pian suositumpien ennustajien joukossa. Marie Anne Lenormand on jäänyt historiaan ennen kaikkea ennustajana, joka ennusti Napoleonille tulevan tuhon. Tänä päivänä käytössä oleva Lenormand-korttipakka muodostuu 36 kuvakortista ja muistuttaa symboleiltaan erittäin paljon klassisia mustalaiskortteja. Kortit ovat ennustajien suosiossa esim. Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Italiassa, Ranskassa, Belgiassa ja Englannissa.


26,90 €