Guardian Angel Reading Cards

Tässä pakassa on 36 kauniisti kuvitettua suojelusenkelikorttia ja mukana opaskirja. Kortit antavat sinulle jatkuvaa ohjausta ja luottamusta, joita tarvitset jokapäiväisen elämän haasteisiin. Tämä pakka auttaa sinua kutsumaan suojelusenkelin, joka sopii parhaiten sen hetkiseen tilanteeseen. Kortin mukana tulevat positiiviset affirmaatiot vahvistavat, että kyseinen enkeli on vain ajatuksen päässä.

Suojelusenkeli kortit on suunniteltu auttamaan sinua vahvistamaan yhteyttäsi taivaallisiin ulottuvuuksiin ja auttamaan sinua ymmärtämään, kuinka helppoa on elää taivaallisen tietoisuuden tilassa. Suojelusenkelisi tahtoo opettaa sinulle, kuinka saat yhteyden kaikkiin taivaan enkeleihin. Nämä enkelit ovat täällä auttamassa sinua kaikilla elämäsi alueilla. Enkeleille mikään ongelma ei ole koskaan liian suuri tai pieni. He ovat ylpeitä voidessaan palvella sinua, jotta voit saada positiivisia asioita elämääsi. Sinun tarvitsee vain kysyä kysymys ja vastaus annetaan. Tärkeintä on myös muistaa, että enkeli jakaa opastusta, mutta sinun on kuitenkin päätettävä, minkä suunnan otat. Meillä kaikilla on vapaa tahto, joten lopputulos on kiinni sinusta.

Tekijästä:

Debbie Maloneis on arvostettu meedio, joka on auttanut poliisilaitoksia kaikkialla Australiassa kadonneiden henkilöiden ja murhien tutkimuksissa viimeisen 16 vuoden ajan. Hänen poikkeukselliset lahjansa mahdollistavat näkyjen vastaanottamisen sekä eläviltä että kuolleilta, menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta sekä välittää viestejä edesmenneiltä läheisiltä omaisille. Debbie pitää workshoppeja, antaa haastatteluja televisioon ja radioon, tekee yksityisiä tulkintoja ja on ollut mukana erilaisissa tv ohjelmissa.

29,00 €