Heiluri, vuorikristalli + elämänkukka

Loppuunmyyty

Kaunis vuorikristallista tehty heiluri, joka on pisaranmallinen ja siinä on kullanvärinen elämänkukkasymboli. Hopeanvärinen ketju. Kiven koko on n. 3 cm ja heilurin pituus ketjun kanssa on 22cm. Huomioithan että käsityön vuoksi, jokainen heilurin kivi on hieman eri kokoinen/muotoinen. Vuorikristallissa voi myös näkyä kiven sulkeita. Laitan heilurin valkoiseen harsopussiin. 

Vuorikristalli (vuorikvartsi/kirkas kvartsi): Kirkas kvartsi on arvostettu kyvystään puhdistaa negatiivisuutta mielestä, jotta se kykenee vastaanottamaan korkeampaa henkistä tietoa. Kivellä voit puhdistaa mitä tahansa chakroja kehossa. Kirkkaan kvartsin hyöty on, että se avaa kanavia, jotta energian virtaus ja kommunikointi paranee. Se toimii upeana kanavana korkeammille olennoille ja auttaa sinua aistimaan sekä pitämään kanavat puhtaana.

Elämänkukka: on symboli, jolla on paljon henkisiä perinteitä ja vahvoja voimia. Symboloi elämän kiertokulkua. Sanotaan, että elämänkukkasymbolissa on koko universumimme merkityksellisimmät ja pyhimmät kuviot. Elämänkukka luo harmoniaa ja suojelevia ominaisuuksia, joten sen positiivinen symbolismi sopii erittäin hyvin heiluriin.  

19,00 €