Into the Lonely Woods Cards

Lähde yksinäiseen metsään ja löydä kaikista suurin lahja - todellinen itsesi. Tämä hellä, empaattinen oraakkelipakka sisältää 45 upeaa korttia ja 104-sivuisen kirjan, jossa on viisaita, sydämellisiä ohjeita. Löydät rikastuttavan yksinäisyyden ja opit parantumaan, kasvamaan ja matkustamaan oman sisäisen erämaan läpi.

Tekijästä: Lucy Cavendish asuu Sydneyssä, Australiassa. Hän on ollut mukana luomassa seitsemäntoista oraakkelipakkaa, kuten Alice: The Wonderland Oracle, Blessed Be Cards, The Faery Forest Oracle jne. Hän on Australian Goddess Associationin perustajajäsen.

Kuvittaja: Dan May on kotoisin Rochesterista, NY:sta. Hän opiskeli Syracusen yliopistossa, jossa hän saavutti BFA-tutkinnon ja aloitti välittömästi taiteellisen uransa. May kutoo erittäin omaperäiseen virtaavaan tyyliinsä rikkaan surrealistisen ja salaperäisen tekstuurin. Hänen yksityiskohtaiset ja intensiiviset teoksensa ovat tulleet laajalti tunnustetuiksi unenomaisesta kyvystä ylittää tila ja aika. Hänen maalauksiaan on ollut esillä gallerioissa ja museoissa ympäri maailmaa, mm. vuoden 2013 suggestivism-näyttely Acquario Romanossa Roomassa. Dan asuu ja työskentelee Pohjois-Michiganissa vaimonsa Kendalin ja heidän kolmen lapsensa kanssa.

29,90 €