Karneolisetti

Edullinen setti karneolin ystävälle. Tämä setti sisältää 4 kpl keltaista karneolia ja 4 kpl oranssia karneolia eli yht: 8 kiveä. Kivien koko on n. 2cm ja keltaiset ovat muodoltaan isompia kuin oranssit.

Tällä hetkellä jäljellä kaksi settiä! 

Karneoli antaa rohkeutta, edistää positiivisia elämänvalintoja, poistaa apatiaa ja motivoi menestykseen. Kivi samaan aikaan maadoittaa sinut nykyhetkeen, mutta samalla värähtelee korkeaa positiivista energiaa. Karneoli on erinomainen elinvoiman ja motivaation palauttamiseen. Se on luovuuden kivi, johon kuuluvat draama, taide ja tanssi. Se on yksi vanhimpia parantavia kiviä, jota on käytetty maailmassa. Perinteisesti sitä käytetään elvyttämään intohimoa, rakkautta ja halua, mutta karneolilla on paljon muitakin hyviä ominaisuuksia.  Karneolissa on värivariaatioita eli sen väri vaihtelee kellertävästä ja hennon punertavasta oranssista aina voimakkaaseen punaoranssiin sekä ruosteenruskeaan. 

Tunnepuolella kivi edistää positiivisia elämänvalintoja ja tuo motivaatiota. Auttaa luottamaan itseesi ja näkemyksiisi. Stimuloi luovuutta, antaa rohkeutta ja edistää positiivisia elämänvalintoja. Hyvä kivi, jos tahtoo päästä yli negatiivisista tunteen ja mielen olosuhteista. Rakkaudessa auttaa, jos etsii sitä tai tahtoo säilyttää sen elämässä. Jos tahtoo enemmän rehellisyyttä, enemmän rakkautta enemmän kiintymystä jne. tämä on se kivi. Voidaan käyttää pääsemään yli kaikenlaisesta hyväksikäytöstä tai addiktioista, koska karneoli auttaa sinua luottamaan itseesi ja näkemyksiisi maailmasta. Pystyt päästämään irti tunnekuormasta, jota et enää tarvitse.

Chakrat: sakraalichakra ja solar plexus.

Keltainen Karneoli on hyvä Solar Plexuksen kohdalla lisätäksesi empatiaa elämääsi ja parantamaan psyykkisiä kykyjäsi. Karneoli avaa selvätuntoa. Jos olet harjaantunut tulkitsemaan kiven energioita, karneoli kantaa mukanaan tarinoita ja tallenteita planeetastamme. Kivellä on energisoiva ja immuniteettiä ylläpitävä vaikutus. Auttaa parantamaan ruoansulatuskanavaa, mahalaukkua, maksaa ja sappirakkoa. Kivi voi auttaa löytämään taudin todellisen syyn.



10,00 €