Katsomispeili, musta obsidiaani (n. 5,5 cm)

Pieni katsomispeili, jonka halkaisija on n. 5,5 cm (paksuus 0,5 cm.). Toimitan peilin mustassa harsopussissa.  

Peiliin katsominen eli "Scrying Art" on pyhää ja vanhaa. Monesti ennustamisen, tulevaisuuden näkemisen tai tulevan ennakoinnin harjoittajat käyttivät tummia heijastavia pintoja, kuten kaivon tummaa vettä tai obsidiaanista hiottua ja tasoitettua palaa. Tätä taitoa alettiin kutsua nimellä "katsominen", se tarkoittaa meditatiivisen tai transsinomaiseen tilaan pääsemistä, jossa ajatukset ja ulkoiset häiriötekijät lakkaavat ja alitajunnasta tulee vahva ja selkeä. On pitkään ajateltu, että peilit ovat suora portti henkimaailmaan, joiden kautta edesmenneet rakkaat, enkelit ja henget pääsevät välittämään viestejä, varoituksia tai henkisiä oivalluksia harjoittajalle. Viktoriaanisella aikakaudella uskottiin laajasti, että kuolleen rakkaan henki voi juuttua talon peileihin, joten kuolemanhetkellä perheet peittivät mustalla kankaalla kaikki peilit, jotta henki ei hämäänny peileistä ja pääsee jatkamaan matkaa taivaaseen.

Noidat ja shamaanit pitävät katsomispeilinsä yleensä mustaan kankaaseen käärittynä, koska se pitää portaalin suljettuna, silloin kun sitä ei tarvita tai peiliä käytetä. Tätä "scrying" taitoa ei pitäisi ottaa kevyesti, mutta sitä ei myöskään tarvitse pelätä (ei kannata tehdä tätä harjoittelua, jos se pelottaa). Meillä kaikilla on voima "katsomiseen" mutta se on taito, joka vaatii harjoittelua. Kun mielen äänet vaimenevat meditatiiviseen tilaan päästessä ja antaa henkimaailman olla vuorovaikutuksessa alitajunnan kanssa, niin viestit, kuvat ja sanat tulevat selkeämmin esiin. Kun työskentelee tietoisesti katsomispeilien kanssa, voi ympäröidä itsensä suojaukselle, jotta mikä tahansa henki ei tule läpi. Peili olisi hyvä säilyttää suojassa, kun et käytä sitä ja pelkästään "omissa hyppysissä".

Mustan obsidiaanin ominaisuuksia: suoja negatiivisuudelta, kiven energia kehittää ennaltanäkemisen/tietämisen lahjaa, maadoittuminen, entisten elämien healing työ, totuuden näkeminen, muutos, manifestointi, voima, shamaanien kivi.

19,90 €