Kaulakoru, Laukkaava hevonen

Hopeinen kaulariipus, jossa on hopeinen hevonen, turkoosi ja hopeasulat.

Korun koko: Ketjun pituus 44cm, korun koko 4 cm (hevonen 2 cm x 1 cm), turkoosihelmen koko 0,5 cm.

Materiaali: Sterling hopea 925, turkoosi

Hevosen symbolit: matka, vapaus, menestys, intohimo, voimakkaat tunteet, seksuaalinen energia

Hevosen voima kantaa sinua elämässä, se tasapainottelee vaistojen ja kesytetyn puolen välillä persoonassa. Se muistuttaa olemaan tarkkaavainen ja elämään hetkessä. Hevonen on yhteydessä kykyysi imaista itseäsi vapaasti sosiaalisessa ympäristössä kuten töissä tai koulussa, ystävien tai perheen parissa.

Shamanismissa hevonen voimaeläimenä kantaa selässään poppamiehen tai naisen maailmojen välillä. Taiteessa on välillä kuvia kuinka shamaani on lentävän hevosen selässä kun hän matkaa turvallisesti henkimaailmaan. Tämä symboli voi tarkoittaa myös pääsemistä yli vaikeasta tilanteesta. Hevonen tukee sinua näkemään asiat eri valossa. Amerikan alkuperäisväestö kutsuu hevosia "jumalakoiriksi". Pelkästään nimi kuvaa kunnioitusta, jota he tuntevat tätä olentoa kohtaan. Ratsastajan ja hevosen tiimiyhteistyö perustuu heidän mielestä valtavaan kunnioitukseen.

Turkoosi on viisauden, rauhan, suojelun, onnen ja toivon kivi. Monissa kulttuureissa ihmiset ovat uskoneet sen voimaan suojella, levittää rauhallista energiaa ja tuoda kestävän rakkauden. Alkuperäisväestö yhdisti sen taivaan jumalaan ja shamaanit luottivat kiven kykyyn olla kanavana taivaan ja maan välillä. He käyttivät turkoosia erityisesti kanavoimaan kosmoksen parantavia energioita. Kiveä käytettiin myös amuletteina taisteluissa parantamassa henkilökohtaista suojelua.   

45,00 €