Jasper, Keltainen

Kivien koko n. 2 x 3cm/2,5 x 3 cm. Värit ovat kellertäviä, enemmän ruskehtavia  Näiden kivien alkuperä on Intia.

Keltaista Jasperia pidettiin suojelun ja tarkkanäköisyyden talismaanina, jota papit, shamaanit ja opastajat käyttivät suojelemiseen niin fyysisillä kuin henkisillä matkoilla. Se antoi sisäistä voimaa ja mielen selkeyttä. Keltaisen Jasperin hidas ja vakauttava energia tekee siitä nykypäivänä yhtä arvokkaan. Sillä on syvä yhteys maahan ja se on hieno apu maadoitukseen ja oivallukseen henkisessä työssä, mielenmatkoissa tai syvissä meditaatioissa. Voitkin käyttää kiveä henkiseen suojeluun ja avustamaan henkisissä harjoituksissa, shamaanimatkoilla ja syvämeditaatioissa.

Keltainen Jasper stimuloi Solar Plexus Chakraa ja vahvistaa itseluottamusta sekä rohkeutta. Tuo lisää energiaa ja innostusta elämään ja ihmissuhteisiin. Sen energiat ovat erityisen tehokkaita paljastamaan petolliset ihmiset ja kääntämään kateuden ja ilkeyden pois. Käytä kiveä, jos alituisesti ajattelet ja olet huolestunut siitä, mitä muut sinusta sanovat tai ajattelevat. Keltainen jasper auttaa myös poistamaan hämmennystä, jos on syömisneurooseja julkisella paikalla.

Fyysisellä puolella keltainen jasperin puhdistaa ympäristön myrkkyjä ja epäpuhtauksia, auttaa rakentamaan vakaan ja kestävän immuunijärjestelmän. Se auttaa ruoansulatuksessa ja sen ongelmissa, sappirakon, maksan, haiman, pernan ja munuaisten toiminnassa. Sen uskotaan myös rauhoittavan turvotusta, pahoinvointia, rasvatoleranssia ja kroonisia ruoansulatushäiriöitä.

Tunnepuolella keltainen jasper auttaa näkemään suhteet ja tilanteet sellaisina kuin ne ovat ja ymmärtämään paremmin mistä on kyse, ennen eteenpäin siirtymistä. Se helpottaa huolestumista siitä, mitä muut ajattelevat tai sanovat, & lisää itseluottamusta sekä kykyä asettaa rajoja. Se herättää innostusta ja iloa sekä auttaa houkuttelemaan positiivisia ystävyyssuhteita ja samanhenkisiä ihmisiä puoleesi.


4,00 €