Kinnikinnic (uva ursi)

Seremoniallinen kinnic kinnic on nimi, joka on annettu tälle sekoitukselle. "Kinnikinnic" tarkoittaa "sitä mikä on sekoitettu". Se tehdään perinteisesti eri kasvien kuorien ja lehtien sekoituksesta. Yleisimmin sekoituksissa on mm. Red Willowin kuorta ja Bearberry kasvin lehtiä, tupakkaa ym. Tässä Kinnikinnickissä on bearberryn (uva ursi) kasvin lehtiä.

Käyttötarkoitus: Puhdistus, tietoisuus, ilo, esteiden poistaminen ja voiman lisääminen. Lisää psyykkisiä kykyjä, kasvattaa näkemisen ja profetoimisen lahjoja, puhdistaa rituaalitilaa, kantaa rukoukset taivaaseen. Perinteisesti käytetään erityisissä seremonioissa esim. alkuperäisväestö käytti tätä shamaanien kouluttamisessa, koska se auttoi profetoimisessa ja ennustamisessa. Voit kuljettaa medicine pussukassa tai mojossa voimistamassa omia psyykkisiä kykyjä. Suosi purppuran väristä pussukkaa. Tai kanna mukana tuomassa sinulle vahvuutta.

Muuta: voit käyttää tätä yrttiä puhdistustarkoitukseen eli kun peset pyhiä esineitä ja talismaaneja (erityisesti eläimestä tehtyjä). Murskattuja lehden palasia tai jauhettua uva ursia voi laittaa kenkiin ja silloin sinut johdatetaan todellisen rakkautesi luokse. Puhdistusloitsuihin lisättynä voimistaa niitä.

Alkuperä: Colorado, USA. Yhteistyökumppani on kerännyt ainesosat perinteisillä tavoilla ja ympäristöystävällisesti.

9,90 €
Please select variants first