Kivisetti, kvartsit + turmaliini (suomi)

Ostaessasi saat tämän kuvassa näkyvän kivisetin, käytä vaikka suojeluun tai stressin purkuun. Tässä setissä on raakapaloja musta turmaliini, kirkas kvartsi sekä savukvartsi. Setin kaikki kivet ovat Suomesta (kuortane). Kvartsi on  4 x 5 cm, savukvartsi 3 x 5cm ja turmaliini 3,5 x 3,5 cm. Kivet yksittäin 7€/kpl,  Alla kivien ominaisuuksista.

Turmaliini => Musta Turmaliini suojaa kaikenlaisilta negatiivisilta energioilta ja tunteilta, sekä puhdistaa kehoa, auraa ja chakroja. Kivi raivaa tieltä myös häiriötekijöitä, auttaen kantajaansa keskittymään omaan polkuunsa ja tähän hetkeen, sekä olemaan avoimempi henkiselle opastukselle ja viesteille joita saa. Turmaliini auttaa empaatteja, jotka poimivat toisten tunteita ja energioita. Erityisen hyviä kivi, jos ympärillä on energiavampyyreita. Suojelee myös elektromagneettiselta säteilyltä. Erittäin tehokas stressin vapauttaja. Puhdistaa kehoa myrkyistä sekä parantaa mielen ja kehon yhteyttä. Matkustaessa tai autolla ajaessa voi laittaa autoon tai vaatteiden sisään lisäämään suojelua. Voi pitää autossa tai kävellessä taskussa tai laukussa. Kiven voi laittaa huoneen joka nurkkaan vahvistamaan suojelua.

Savukvartsi => Tämä kivi tunnetaan sen kyvystä auttaa sinut eteenpäin vaikeasta tai kipeästä kokemuksesta. Se opastaa sinua korkeampiin olemuksen tiloihin, jolloin sinun on helpompaa päästää irti menneestä. Tummemman värinsä takia tämän kvartsin parantavat ominaisuudet soveltuvat hyvin negatiivisen tai ei-toivotun energian poistamiseen. Kivi puhdistaa sinun energiakenttää ja imee itseensä energiat; oli kyse sitten stressistä, ahdistuksesta, pelosta, surusta tai muista negatiivisista värähtelyistä.

Valkoinen kvartsi => Kaikki kvartsin eri muodot tuovat erinomaista psyykkistä suojelua ja kykyä kohottaa tietoisuutta ja avata ylempiä chakroja. Kirkas tai valkoinen kvartsi on erinomainen kivi henkisiin tarkoituksiin. Se auttaa vahvistamaan intuitiota ja antaa mielen selkeyttä ja terävyyttä viestien tulkitsemiseen. Se auttaa sinua ajattelemaan ennen kuin puhut. Se toimii parhaiten emotionaalisella ja hienovaraisella tasolla. Chakrat: Kruunuchakra. Mutta kirkasta/valkoista kvartsia voi käyttää myös muissa kehon chakroissa puhdistamassa tai asetella niitä kehon ympärille puhdistamaan ja hoitamaan auraa.

15,90 €