Klusteri, Ametisti 8

Ametistiklusteri Brasiliasta. Saat itsellesi kuvassa näkyvän kiven. Tämä kivi on ohut ja lituskainen malliltaan. 

Mitat: paino 39g 4,5 x 4,5 cm, korkeus n. 1 cm

Kristalliklusterit ovat kokoelmia kiviä, jotka ovat kasvaneet yhteen ryhmään. Ne ovat toisissaan kiinni samassa "kivipohjassa" ja niitä löytyy eri kokoisina. Kristalliklusterit voimistavat kiven energiaa eli voi ajatella että samassa kivessä on ikään kuin monta eri kärkeä, jotka lähettävät parantavaa värähtelyä/energiaa.

Ametistiklusteri sopii erityisen hyvin makuuhuoneeseen, jos tahdot saada paremman unen sekä intuitiivisemman parisuhteen.

Erittäin hyvä myös meditaatiossa tai rentoutumishuoneessa.

Suojelevan luonteensa vuoksi, ametistiklusteria voi käyttää myös paikoissa, jossa tarvitset suojelevaa energiaa.

Lisätietoja ametistin energiasta: Ametisti on voimakas ja suojeleva kivi. Se suojaa psyykkiseltä hyökkäykseltä, muuntaa energian rakkaudeksi ja suojaa käyttäjää kaikentyyppisiltä haitoilta. Sillä on suojeleva vaikutus geopaattiselta säteilyltä, sähkömagneettiselta stressiltä sekä muiden ihmisten lähettämiltä pahoilta silmiltä. Se avaa ylemmät chakrat ja pudistaa energiakanavia.

Ametisti avaa tietoisuutta henkikehosta, henkisestä heräämisestä ja yleensä henkisestä tietoisuudesta. Se on rauhoittava kivi, jonka rauha elvyttää sinussa korkeampia tietoisuuden tasoja ja meditatiivista mieltä. Se auttaa rauhoittamaan ahdistusta ja kärsimättömyyttä, jotta voit keskittyä paremmin meditaation aikana. Se avaa intuitiota ja elvyttää psyykkisiä lahjoja/aktivoi kolmatta silmää. Hyvä kivi näkemiseen ja hieno apu henkisille matkoille, se auttaa sinua saamaan parempia oivalluksia ja samalla suojelee. Ametistilla on myös voimakas parantava ja puhdistava voima. Se on erityisen tehokas unien kautta tuleville viesteille, joten voit pitää sitä itsesi lähellä nukkuessa. Lievittää unettomuutta ja vähentää painajaisia.

10,00 €