Kristallikallo, Musta obsidiaani

HUOM! vain 1 kpl jäljellä tästä kalloerästä.  

Kristallikalloja on käytetty pitkään tietyissä kulttuureissa keinona päästä käsiksi eri mielen ulottuvuuksiin. Tässä tilassa näkee helpommin yhteyden itsen ja ympärillä olevien asioiden välillä. Kallot auttavat käyttäjäänsä herättämään tietoa, johon ei välttämättä ole pääsyä muutoin. Muinaiset kulttuurit olivat myös tietoisia siitä, että kiteiden veistäminen ihmisen kallon muotoon lisäsi niiden voimaa vaikuttaa paranemiseen ja ihmisen tietoisuuteen kaikilla tasoilla. Kristallikalloissa on luontaisia parantavia ominaisuuksia myös siltä kiveltä, josta kallo on tehty. Kristallikalloja voi ohjelmoida tietyllä aikomuksella tukeakseen itsensä ja toisten paranemista. Yleensä kirkkaat kvartsikallot ovat yleiskäyttöön tarkoitettuja, joita voi käyttää missä tahansa tilanteessa. Muiden kallojen kohdalla kannattaa katsoa kiven merkitys ja suunnata kallo auttamaan tässä asiassa.

Tässä mustasta obsidiaanista tehdyn kallon ominaisuuksia: suoja negatiivisuudelta, kiven energia kehittää ennaltanäkemisen/tietämisen lahjaa, maadoittuminen, entisten elämien healing työ, totuuden näkeminen, muutos, manifestointi, voima, shamaanien kivi.

Kallojen koko on 5 cm x 4cm. Kallo on käsityötä, joten pienet erot kalloissa ovat mahdollisia. Kallo toimitetaan pienessä mustassa samettipussukassa.  39,00 €