Kristallitikku energisoimaan vettä: Puhdistava Shungiitti

Tämä kristallitikku sisältää shungiittia ja vuorikvartsia.

Jalokivivettä voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää kylpyveteen, juomiseen, suun huuhteluun, spraypulloihin huoneen tai henkilön auran puhdistamiseen. Hildegard von Bingenillä oli monia käyttötarkoituksia jalokivivedelle. Jalokivivedellä on positiivinen vaikutus fyysisellä, mentaalisella ja henkisellä tasolla.

Käyttö: Aseta hyvin huuhdeltu lasitikku (jonka sisällä kivet ovat) lasikannuun, jossa on vettä. Käytä lähdevettä, jos mahdollista. 15-30 minuutin kuluttua jalokivivesi on käyttövalmista eli kivien informaatio on imeytynyt siihen hyvin. Voit jatkaa kannun täyttämistä vedellä. Tikun pituus on 24 cm.

Tietoa kivistä:

Shungiitilla on valtava määrä parantavia voimia. Shungiitikiveä kutsutaan ns. vedenpuhdistajakiveksi eli sitä on käytetty puhdistamaan vettä epäpuhtauksista. Shungiitilla on useita vaikutuksia kehoon mm. kaikkien seitsemän "pää" chakran aktivoituminen. Se tasapainottaa kehon yin-yang energioita sekä chakrojen välistä harmoniaa. Sitä käytetään kehon puhdistautumiseen (myrkyistä) ja mielen vapauttamiseen negatiivisuudesta. Kivessä on luonnollisesti sähköä johtavia ominaisuuksia, jotka auttavat estämään sähkömagneettista säteilyä. Shungiitti on myös tehokkaasti maadoittava kivi.

Vuorikvartsia pidetään kaikkien parantavien kiteiden päällikkönä sen kyvyn vuoksi nostaa ja vahvistaa muiden kiteiden parantavia värähtelyjä. Kirkkaan kvartsin hyöty on, että se avaa kanavia, jotta energian virtaus ja kommunikointi paranee. Kirkkaat kvartsit voivat parantaa verenkiertoa ja immuunijärjestelmää; se parantaa energian virtausta ja tasapainoa kehossa. Migreeni, päänsärky, matkapahoinvointi ja huimaus, näitä kaikki on hoidettu tällä kivellä. Voi parantaa aineenvaihduntaa, auttaa painonpudotuksessa ja lievittää uupumusta. Läpinäkyvä kvartsi voi auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta sekä korjaamaan ruuansulatuskanavan, virtsarakon ja munuaisten häiriöitä. Tunnetasolla muuttaa negatiivista positiiviseksi

Huom! Jalokivivesien informaatio ei ole tieteellisesti todistettu, mutta se tulee käyttäjien käyttökokemuksista. Jalokivien käyttöä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin suosittelemia hoitoja.

34,90 €