Kuukivi, 3 cm

Kuukivi, rumpuhiottuja. Muoto vaihtelee, koko n. 2 x 3cm

Shamaanittaren kivi- info: Onnellisuus, hyvä onni, hoiva, äitiys, epäitsekkyys, humanitäärisyys, rakkaus, toivo, henkiset näyt, helppo synnytys, turvallinen matkustus, uudet alut, vauraus, vanha viisaus. Kuukiveä löytyy valkoisena, harmaana, vaalehkon sinisenä, vihreänä ja keltaisena/ruskeana (persikan värinen). Valkoinen kuukivi sisältää uuden kuun energian voiman ja stimuloi psyykkistä näkökykyä, visioita ja unityöskentelyä. Se voimistaa tunteita aktivoimalla naisten kundalini-energiaa ja miesten emotionaalista tasapainoa. Hyvä tuki lapsille, jotka kärsivät unettomuudesta tai näkevät painajaisia.

Terveys: ruoansulatus ja lisääntymiselimet. edistää ravintoaineiden imeytymistä kehossa, sekä eliminoi myrkkyjä ja nesteen kertymistä. Hyvä kivi naisten asioissa: PMS-oireet, hedelmöitys, raskauden aika, synnytys ja rintaruokinta. Hyvä myös menopaussissa eli kaikissa naisen vaiheissa. Sanotaan, että Divine Femine työskentelee tämän kiven kautta ja auttaa naisia joka elämän vaiheissa.

Kuukivivettä on käytetty unettomuudessa ja kiven sanotaan estävän unissakävelyä. Yhteydessä käpyrauhaseen ja tasapainottaa hormonaalista systeemiä. Shokkitiloissa hyvä ja rauhoittaa hyperaktiivisia lapsia.

Mystinen kivi ja kehittää selvänäköä ja intuitiota. Kehittää unennäköä ja unien kautta tuleviin työkaluihin itsetuntemuksessa. Selkounia erityisesti täydenkuun aikana. Auttaa virittäytymään oppaisiin ja kuuntelemaan heidän neuvoja mitä seuraavaksi tulisi tehdä. Tyynnyttää tunteita, tuo passiivista feminiinistä energiaa. Jos mies tahtoo olla yhteydessä omaan feminiiniseen puoleensa, voi käyttää tätä kiveä. Hyvä erityisen macho tyyppisille miehille tai korostuneen aggressiivisille naisille. Hyvä kivi puhdistamaan chakroja.

Yhteys pyhään feminiinisyyteen, jumalattariin, myyttisiin kuujumalattariin kuten muinaiskreikan Hecateen. Kuukivi on ollut roomalaisten tietoisuudessa melkein 2000 vuotta sitten ja vielä sitäkin aikaisemmin Idässä. Intiassa se on aina ollut pyhä kivi, joilla on erityinen merkitys rakastavaisille. uskottiin että jos kivi laitetaan täydenkuun aikana heidän suuhun, he pystyisivät näkemään yhteisen tulevaisuutensa. Kiveä käytetään perinteisenä lahjana häissä, se luo harmoniaa avioliittoon. Euroopassa kiven sanotaan sovittelevan erossa olevia rakastavaisia sekä parantavan unettomuutta.

4,00 €