Kvartsit kivisetti

Loppuunmyyty

Ostaessasi saat tämän kuvassa näkyvän kivisetin. Tässä setissä on raakapaloja ruusukvartsi, valkoinen kvartsi sekä savukvartsi. Ruusukvartsi on Brasiliasta, muut kvartsit Suomesta. Kivien koko n. 3 x 4 cm. Kivet yksittäin 5€/kpl, settihintaan 12,90€. Nämä soveltuvat hyvin esim. parantamiseen ja hoitamiseen, koska kaikki kvartsit ovat hyviä hoitajia. Aseta savukvartsi kehon alaosaan, ruusukvartsi keskelle ja valkoinen kvartsi pään alueelle.

Ruusukvartsi => jos tarvitse lempeyttä ja hoitavaa energiaa. Ruusukvartsi on universaalin rakkauden ja harmonian kivi. Voit käyttää sitä parantamaan emotionaalisia haavoja, puhdistamaan ja avaamaan sydäntäsi. Ota ruusukvartsi vasempaan käteesi ja anna sen hienovaraisen energian virrata suoraan sydämeesi. Tai voit laittaa vasemman käden ja kiven suoraan sydämen päälle. Kun sydänchakra voi hyvin ja on tasapainossa, niin alemmat chakrat tuntevat myös olonsa turvalliseksi ja ylemmillä chakroilla on jälleen mahdollisuus herätä eloon. Voit taas helpommin rakastaa ja arvostaa kaikkea hyvää ja kaunista ympärilläsi ja itsessäsi

Savukvartsi => Tämä kivi tunnetaan sen kyvystä auttaa sinut eteenpäin vaikeasta tai kipeästä kokemuksesta. Se opastaa sinua korkeampiin olemuksen tiloihin, jolloin sinun on helpompaa päästää irti menneestä. Tummemman värinsä takia tämän kvartsin parantavat ominaisuudet soveltuvat hyvin negatiivisen tai ei-toivotun energian poistamiseen. Kivi puhdistaa sinun energiakenttää ja imee itseensä energiat; oli kyse sitten stressistä, ahdistuksesta, pelosta, surusta tai muista negatiivisista värähtelyistä.

Valkoinen kvartsi => Kaikki kvartsin eri muodot tuovat erinomaista psyykkistä suojelua ja kykyä kohottaa tietoisuutta ja avata ylempiä chakroja. Kirkas tai valkoinen kvartsi on erinomainen kivi henkisiin tarkoituksiin. Se auttaa vahvistamaan intuitiota ja antaa mielen selkeyttä ja terävyyttä viestien tulkitsemiseen. Se auttaa sinua ajattelemaan ennen kuin puhut. Se toimii parhaiten emotionaalisella ja hienovaraisella tasolla. Chakrat: Kruunuchakra. Mutta kirkasta/valkoista kvartsia voi käyttää myös muissa kehon chakroissa puhdistamassa tai asetella niitä kehon ympärille puhdistamaan ja hoitamaan auraa.

12,90 €