Kylpysuola, Laventeli & Neroli (luomu)

Kylpysuola "Sleepy Soak" sisältää laventelin ja nerolin eteerisiä öljyjä, kookosöljyä sekä Himalajan vaaleanpunaista mineraalisuolaa. Suolaan on sekoitettu laventelin kukkia.  Pakkaus: 500g.

Kylpyhetkissä/rituaaleissa

  • Himalajan vaaleanpunaisella suolalla on monia hyviä ominaisuuksia ja se saadaan Pakistanin vuoristosta, jonka suolan sanotaan olevan yksi puhtaimmista. Tällä suolalla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, se auttaa mm. rentouttamaan kehoa ja nuorentamaan ihoa. Vaaleanpunainen suola rauhoittaa lihaskramppeja, ehkäisee turvotusta ja suonikohjuja.
  • Laventeli luo parantavaa energiaa ja lisää onnellisuutta. Sen aromi rauhoittaa mieltä ja auttaa rentoutumaan. Laventelin käyttö maagisissa kylvyissä: Rakkaus, parantaminen, suojelu, uni, siunaukset, ystävyys, ennustaminen, unityöskentely, onnellisuus, keskittyminen. Laventelilta tuoksuvassa vedessä on kylvetty ja siinä pestiin vaatteita, jotta se houkuttelisi rakkautta puoleensa.
  • Neroli auttaa elvyttämään mielialaa, poistaa masennusta ja levottomuutta. Nerolia voi käyttää ennen stressaavaa tilaisuutta esim. työhaastattelu, koe, julkinen esiintyminen jne. Kylvyssä neroli on erittäin hyvä unettomuuden lievittäjä.

Inci: Organic Himalayan Pink Salt, Organic Magnesium Sulfate, Lavender, Organic Citric Acid, Sodium Bicarbonate, Organic Kaolin Clay, Organic Lavender Essential Oil, Almond Oil, Organic Coconut Oil, Neroli (Citrus Aurantium Amara Flower).

Brand: Organic Essentials ja valmistettu Englannissa. Organic Essentials on perheen omistama pieni yritys, joka sijaitsee kauniilla Yorkshiren maaseudulla Englannissa ja tuotteet ovat käsintehtyjä terapeuttisia ja eteerisiä öljyjä sisältäviä kylpytuotteita. Ainesosat ovat luonnollisia/orgaanisia, eettisesti tuotettu, myrkyttömiä, vapaita parabeeneista sekä kaikki pakkaukset ovat kierrätettävissä ja ympäristöystävällisiä. 

25,90 €