Kylpysuola, Mandariini & Seetri (luomu)

Kylpysuola "Essence Explosion" sisältää mandariinia ja seetripuuta sekä Himalajan vaaleanpunaista mineraalisuolaa. Suolaan on sekoitettu kehäkukan terälehtiä. Pakkaus 500g.

Kylpyhetkissä/rituaaleissa

  • Himalajan vaaleanpunaisella suolalla on monia hyviä ominaisuuksia ja se saadaan Pakistanin vuoristosta, jonka suolan sanotaan olevan yksi puhtaimmista. Tällä suolalla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, se auttaa mm. rentouttamaan kehoa ja nuorentamaan ihoa. Vaaleanpunainen suola rauhoittaa lihaskramppeja, ehkäisee turvotusta ja suonikohjuja.
  • Mandariini avaa sydäntä, lievittää surua, hermostuneisuutta ja levottomuutta. Toisilla ihmisillä mandariini rentouttaa, toisille se tuo energiaa ja piristää mieltä.
  • Seetri maadoittaa, suojelee, sekä edistää keskittymistä ja itsetutkiskelua.

Inci: Organic Himalayan Pink Salt, Organic Magnesium Sulfate, Organic Citric Acid, Organic Kaolin Clay, Sodium Bicarbonate, Organic Mandarin Essential Oil, Marigold Flowers, Almond Oil, Organic Coconut Oil, Cedarwood.

Brand: Organic Essentials ja valmistettu Englannissa. Organic Essentials on perheen omistama pieni yritys, joka sijaitsee kauniilla Yorkshiren maaseudulla Englannissa ja tuotteet ovat käsintehtyjä terapeuttisia ja eteerisiä öljyjä sisältäviä kylpytuotteita. Ainesosat ovat luonnollisia/orgaanisia, eettisesti tuotettu, myrkyttömiä, vapaita parabeeneista sekä kaikki pakkaukset ovat kierrätettävissä ja ympäristöystävällisiä.  

25,90 €