Kylpysuola, Sensuelli Noita

Tyytyväisyyden ja sensuaalisuuden hetkiin. Tämä kylpysuola sisältää ylang ylangia ja sitruunaruohoa sekä Himalajan vaaleanpunaista mineraalisuolaa. Suolaan on sekoitettu kehäkukan terälehtiä.

Kylpyhetkissä/rituaaleissa

  • Himalajan vaaleanpunaisella suolalla on monia hyviä ominaisuuksia ja se saadaan Pakistanin vuoristosta, jonka suolan sanotaan olevan yksi puhtaimmista. Tällä suolalla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, se auttaa mm. rentouttamaan kehoa ja nuorentamaan ihoa. Vaaleanpunainen suola rauhoittaa lihaskramppeja, ehkäisee turvotusta ja suonikohjuja.
  • Ylang Ylang stimuloi eroottista vaikutusta eli sillä on seksuaalisia haluja lisäävä ominaisuus. Sen aromi parantaa mielialaa ja auttaa paljastamaan salaisimpia tunteita. Parantava, tasapainottavat, sydäntä avaava.
  • Sitruunaruoho lisää seksuaalista tyytyväisyyttä sekä syventää psyykkisiä kykyjä.

Lisätietoja: Kaunis lasipullo, jota voit käyttää johonkin muuhun tarkoitukseen kun suola on loppu. Suolan määrä: 250g. Kylpysuolan ainesosat ovat luonnollisia/orgaanisia, eettisesti tuotettu, myrkyttömiä, vapaita parabeeneista sekä pakkaus on kierrätettävissä/käytettävissä uudelleen.

Inci: Himalajan vaaleanpunainen suola, sitruunahappo luomua, kaoliinisavi luomu, eteerinen ylang ylang öljy, eteerinen sitruunaruohoöljy, kehäkukan terälehdet, granaattiomenan kukat, manteliöljy, luomu kookosöljy, luomu kaakaovoi.

19,90 €