Kylpysuola, Uninen Noita

Unettomuuteen ja mieltä rauhoittamaan. Tämä kylpysuola sisältää laventelin ja nerolin eteerisiä öljyjä, kookosöljyä sekä Himalajan vaaleanpunaista mineraalisuolaa. Suolaan on sekoitettu laventelin kukkia.

Kylpyhetkissä/rituaaleissa

  • Himalajan vaaleanpunaisella suolalla on monia hyviä ominaisuuksia ja se saadaan Pakistanin vuoristosta, jonka suolan sanotaan olevan yksi puhtaimmista. Tällä suolalla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, se auttaa mm. rentouttamaan kehoa ja nuorentamaan ihoa. Vaaleanpunainen suola rauhoittaa lihaskramppeja, ehkäisee turvotusta ja suonikohjuja.
  • Laventeli luo parantavaa energiaa ja lisää onnellisuutta. Sen aromi rauhoittaa mieltä ja auttaa rentoutumaan. Laventelin käyttö maagisissa kylvyissä: Rakkaus, parantaminen, suojelu, uni, siunaukset, ystävyys, ennustaminen, unityöskentely, onnellisuus, keskittyminen. Laventelilta tuoksuvassa vedessä on kylvetty ja siinä pestiin vaatteita, jotta se houkuttelisi rakkautta puoleensa.
  • Neroli auttaa elvyttämään mielialaa, poistaa masennusta ja levottomuutta. Nerolia voi käyttää ennen stressaavaa tilaisuutta esim. työhaastattelu, koe, julkinen esiintyminen jne. Kylvyssä neroli on erittäin hyvä unettomuuden lievittäjä.

Lisätietoja: Kaunis lasipullo, jota voit käyttää johonkin muuhun tarkoitukseen kun suola on loppu. Suolan määrä: 250g. Kylpysuolan ainesosat ovat luonnollisia/orgaanisia, eettisesti tuotettu, myrkyttömiä, vapaita parabeeneista sekä pakkaus on kierrätettävissä/käytettävissä uudelleen.

Inci: Himalajan vaaleanpunainen suola, epsomsuola, leventelin kukat, sitruunahappo luomu, kaoliinisavi luomu, eteerinen laventeli öljy luomu, eteerinen neroliöljy (Citrus Aurantium Amara Flower), manteliöljy, luomu kookosöljy.

19,90 €