Laventeli, luomu eteerinen öljy (10ml)

-30%

Aletuote -30%. Tuotteen päiväys 10/2024. Hinta sisältää jo alennuksen eli ovh 21,90€.

Sertifioitu luomuöljy laventeli (Lavandula Angustifolia Oil) on tasapainottava, hoitava ja rentouttavan vaikutuksen ansioista sopii hyvin uniongelmiin. Käytä diffuuserissa tai tuoksulyhdyssä olohuoneessa, makuuhuoneessa, joogastudiolla ja toimistossa.

Tuoteinfo: 100 % korkealaatuinen sertifioitu luomu eteerinen öljy. Säilyvyys avaamisen jälkeen: ± 2 vuotta. Säilytä viileässä ja pimeässä paikassa. Säilytettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa

Laventelin maagiset ominaisuudet:

Laventeli on pyhä kasvi, jolla on paljon parantavia ominaisuuksia ja se tuo sisäistä tyyneyttä ja viisautta. Laventelilla on myös suojelevia ominaisuuksia, rituaaleissa. Sen sanottiin myös suojelevan pahalta silmältä. Se on hyödyllinen houkuttamaan rauhaa, onnellisuutta ja hyvää unta sekä poistamaan masennusta, stressiä ja surua. Laventeli auttaa meditaatiossa ja ennustamisessa sekä sen avulla on helpompi manifestoida asioita. Tämä lempeä yrtti on jo kauan ollut yhteydessä rakkauteen, laventelilta tuoksuvassa vedessä kylvettiin ja siinä pestiin vaatteita, jotta se houkuttelisi rakkautta puoleensa. Käytä meditaatiossa tai rituaaleissa kun tahdot lisätä rakkautta, parantamista, suojelua, selkounia, siunauksia, ystävyyttä, ennustamista, onnellisuutta, keskittymistä.  

Brand: Fiore d'Oriente, valmistusmaa Italia

Fiore d'Oriente eteeriset öljyt

Italialainen Fiore d'Oriente on valmistanut 100 % puhtaita korkealaatuisia eteerisiä öljyjä jo vuodesta 1988 lähtien. Yritys valitsee tarkasti viljelykasvien alkuperän ja laadun, joista sertifioidut luomuöljyt uutetaan. Öljyt uutetaan höyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla luonnonvaraisista tai luonnonmukaisesti kasvatetuista kasveista.

Fiore d'Oriente takaa, että sen kaikki öljyt ovat luonnollisia ja puhtaita, yritys on aina ollut sitoutunut suojelemaan ympäristöä torjunta-aineilta ja muilta kemikaaleilta. Vuosien aikana yritykselle on valikoitunut vain eettisesti oikeanlaisia ​​tuottajia, jotka takaavat sadon laadun.

15,30 € 21,90 €