Loitsukynttilä, Keltainen

Shamaanittaren tuoksuvat loitsukynttilät ovat maagisia. Käytä erivärisiä kynttilöitä tiettyjen asioiden manifestointiin. Tuoksut ja kivet resonoivat näissä kynttilöissä aina värin kanssa.

Tuoksu: bergamotti, greippi

Kivimagia: sitriini & keltainen jasper

Keltaiset kynttilät: älykkyys, luksus, muisti, maskuliinisuus, positiivinen asenne, aurinko. Keltaista kynttilää voi polttaa jos tahtoo mielen selkeyttä, erityisesti tilanteissa, jossa pitää tehdä päätös. Se auttaa tuomaan alitajuisia asioita tietoiseen mieleen. Keltainen kynttilä on myös menestystä eli jos tahdot lisätä menestystä yrityksessä tmv.

Lisätietoja kynttilästä: Kynttilän vaha on 100% rypsiöljyä (GMO vapaata rypsiä Saksasta) ja se on valmistettu kierrätettyyn lasiin. Tuoksut ovat parabeenittomia tuoksuöljyjä. Vaha on biohajoava ja siten vaaraton ihmisille ja ympäristölle. Paloaika n. 25 tuntia. Kynttilän koko 6 x 6 x 6 cm ja kivet kynttilässä ovat pieniä, n. 1 cm kokoisia, yhdessä kynttilässä on 3 kpl sitriiniä ja 3 kpl keltaista jasperia. Kivet ovat kevyesti painettu vielä hieman sulan vahan pinnalle, joten voit joko antaa kivien tipahtaa sulaan kynttilämassaan sen palaessa tai poimia ne pois.

Tuoksujen ja kivien maagiset ominaisuudet:

Bergamotti; mielialaa kohottava, uudistava, poistaa väsymystä, kasvattaa vaurautta. Myös kukoistava nuoruus ja rauhallinen mieli. 

Greippi; energisoiva, puhdistava, herättää aisteja, mielen selkeys, sisäinen voima, joustavuus vastoinkäymisissä, käytetään mm. puhdistus- ja parantamisrituaaleissa.

Sitriini: onnellisuus, tahdonvoima, energia, lämpö, sitriini luo iloa elämään ja onnea ura-asioihin se tunnetaan myös yhtenä vaurauskivenä.

Keltainen Jasper: hoitaja, hengen parantaja, rohkeuden ja viisauden kivi. Sen energiat ovat erityisen tehokkaita paljastamaan petolliset ihmiset ja kääntämään kateuden ja ilkeyden pois.

14,90 €