Loitsukynttilä, Luovuus & Menestys

Tuoksuton ekologinen loitsukynttilä, joka on valettu kauniiseen lasimaljaan. Kynttilämassa on soijavahaa ja kynttilä on hand made by Shamaanitar. Maljan korkeus on 13 cm, halkaisija 7cm. 

Oranssit kynttilät: luovuus, energia, menestys, business, mahdollisuudet, juhlat. Oranssia kynttilää voi polttaa kun tahtoo parantaa luovuutta ja menestystä tai kun tahtoo tuoda elämään uusia mahdollisuuksia ja ilon aiheita juhlaan. Kynttilän päällä on kaksi pientä hiottua karneolia, jotka ovat luovuuden ja inspiraation herättäjiä eli ripaus kivimagiaa tähän kynttilään. Kivet ovat irtonaisia eli voit tahtoessasi ottaa ne ennen sytyttämistä pois. Kynttilässä on pieni savesta tehty pentagarm eli suojelusymboli, joka on myös käsin tehty by Shamaanitar. 

Kynttilämagia on yksi yksinkertaisimmista loitsuvälineistä, eikä se sellaisenaan vaadi kovinkaan hienoja rituaaleja tai seremoniallisia työkaluja. Shamaanit ja wiccalaiset käyttävät tuliseremonioita eri elämäntilanteissa . Tuli mahdollistaa nopean muutoksen. Se tarjoaa mahdollisuuden päästää irti vanhasta tarinasta ja draamasta, muuttaa, uudistaa ja uudestisyntyä. 

15,00 €