Loitsukynttilä, Sininen

Shamaanittaren tuoksuvat loitsukynttilät ovat maagisia. Käytä erivärisiä kynttilöitä tiettyjen asioiden manifestointiin. Tuoksut ja kivet resonoivat näissä kynttilöissä aina värin kanssa.

Tuoksu: laventeli, kamomilla

Kivimagia: sodaliitti & vuorikvartsi

Siniset kynttilät: viisaus, rauha, totuus, suojelu, keskittyminen, hyvä onni, anteeksianto. Sinistä kynttilää voi polttaa kun tahtoo parantaa sisäistä viisautta ja intuitio jotakin asiaa kohtaan (nähdä totuus), myös healing kynttilänä voi käyttää esim. anteeksiantoon ja suojeluun.

Lisätietoja kynttilästä: Kynttilän vaha on 100% rypsiöljyä (GMO vapaata rypsiä Saksasta) ja se on valmistettu kierrätettyyn lasiin. Tuoksut ovat parabeenittomia tuoksuöljyjä. Biohajoava ja siten vaaraton ihmisille ja ympäristölle. Paloaika n. 25 tuntia. Kynttilän koko 6 x 6 x 6 cm ja kivet kynttilässä ovat pieniä, n. 1 cm kokoisia, yhdessä kynttilässä on 3 kpl sodaliittia ja 3 kpl vuorikvartsia. Kivet ovat kevyesti painettu vielä hieman sulan vahan pinnalle, joten voit joko antaa kivien tipahtaa sulaan kynttilämassaan sen palaessa tai poimia ne pois.  

Tuoksujen ja kivien maagiset ominaisuudet:

Laventeli; suojeleva, rakkautta, parantamista, suojelua, selkounia, siunauksia, ystävyyttä, ennustamista, onnellisuutta, keskittymistä.

Kamomilla; tuo sisäistä rauhaa ja tyytyväisyyttä sekä rauhoittaa kaiken ahdistuksen tai pelon tunteen. Voidaan käyttää unityöskentelyssä, suojelee astraalimatkoilla sekä torjuu painajaisia (demoneilta). Käytetään näkemisen selkeytymiseen ja ennustamiseen.

Sodaliitti; viisaus, intuitio, totuus, selkeä puhe, totuudellinen puhe. Resonoi kurkkuchakran ja kolmannen silmän kanssa.

Vuorikvartsi; selkeyttää asioita ja on hyvä apu erityisesti silloin kun on vaikea tietää mitä tahtoisi tehdä tai viestit eivät tule selkeänä. Vuorikvartsi puhdistaa ja parantaa. Kanava korkeammille olennoille ja auttaa sinua aistimaan ja kommunikoimaan näiden henkien kanssa.

14,90 €