Loitsukynttilä, Suojelu

Tuoksuton ekologinen loitsukynttilä, joka on valettu kauniiseen lasimaljaan. Kynttilämassa on soijavahaa ja kynttilä on hand made by Shamaanitar. Maljan korkeus on 13 cm, halkaisija 7cm.

Mustat kynttilät: turva, suojelu ja negatiivisuuden poistaminen. Mustaa kynttilä voi polttaa jos tahtoo suojelua tai karkottaa jotakin elämästä. Se lopettaa ärtymyksen ja harmin, joka aiheutuu toisista ihmisistä tai asioista. Myös niissä tilanteissa, jos tahtoo rikkoa loitsun. Kynttilän päällä on yksi musta turmaliini raakapala, jolla on vahva suojeleva ominaisuus eli ripaus kivimagiaa tähän kynttilään. Kivi on irrallaan eli ota sen ennen sytyttämistä pois ja käytä sitä vahvistamassa kynttiläloitsun intentiota. Kynttilässä on pieni savesta tehty pentagarm eli suojelusymboli, joka on myös käsin tehty by Shamaanitar.

Kynttilämagia on yksi yksinkertaisimmista loitsuvälineistä, eikä se sellaisenaan vaadi kovinkaan hienoja rituaaleja tai seremoniallisia työkaluja. Shamaanit ja wiccalaiset käyttävät tuliseremonioita eri elämäntilanteissa . Tuli mahdollistaa nopean muutoksen. Se tarjoaa mahdollisuuden päästää irti vanhasta tarinasta ja draamasta, muuttaa, uudistaa ja uudestisyntyä. 

15,00 €