Maasälpä, raakapala vaaleankellertävä

Tämän kiven koko on n. 6 cm x 4 cm x 3cm. Uniikki kpl eli saat kuvassa näkyvän kiven itsellesi. 

Maasälpien valtavan monimuotoisuuden vuoksi ne yhdistetään usein elämän muutosten kanssa kamppailemiseen ja ovat sellaisenaan hyödyllisiä niille, joilla on vaikeuksia selviytyä. Usein pessimistiset voivat kantaa/käyttää maasälpäpalaa ja nähdä asiat positiivisemmassa valossa. Maasälpä lisää itsetuntoa, joka auttaa sitä, että kykenemme saavuttamaan tavoitteemme.

Maasälpä on myös kivi, joka voi auttaa sinua kehittämään psyykkistä tietoisuutta ja intuitiota. Voit avautua korkeampien olentojen ohjaukselle. Se parantaa viestintää henkimaailman kanssa ja auttaa sinua toteuttamaan ne käytännössä oikeaan aikaan.

Geologinen info: Maasälpä (feldspar) on nimi, joka on annettu ryhmälle silikaattikiteitä, joihin kuuluvat muun muassa Kuukivi, Sateenkaari Kuukivi, Labradoriitti, Aurinkokivi, Albiitti, Amazoniitti ja Ortoklaasi. Useimmat maasälvät ovat läpikuultavia tai puoliksi läpinäkymättömiä, ja niiden värit vaihtelevat harmaasta vaaleanpunaiseen, valkoisesta keltaiseen. Johan Gottschalk Wallerius nimesi mineraalin maasälväksi vuonna 1747. Joidenkin varhaisten näytteiden löydöissä löydettiin nimi maasälpä saksankielisestä sanasta "feldt", joka tarkoittaa "peltoa" ja "spar", geologinen termi ei-metallisille mineraaleille, joilla on lasimainen kiilto.

10,00 €