Making Magick Oracle

Tässä on 36 voimakasta symbolia unelmien manifestointiin. Mukana opaskirjanen. Symboleja on käytetty talismaaneina tuhansia vuosia houkuttamassa hyvää onnea, vaurautta, parantumista, rakkautta ja menestystä. Niitä on käytetty myös torjumaan toivomattomia vaikutuksia.

Symboleissa on yhdistettynäa keskiajan onnentuojia, muinaisia symboleja, alkemistisia kuvioita ja Priestess Moon:n omia kanavoituja maagisia voimasymboleita. Jokaisessa kortissa on voimakas salainen magiikka, jotka on suunniteltu käytettäväksi oman tulevaisuutesi rakentamiseen.

Tekijä: Priestess Moon.

Priestess Moon: hän on Länsi-Australialainen taiteilija, jonka taiteessa on paljon taianomaisia elementtejä. Hän on pitänyt 5 yksityistä näyttelyä sekä lukemattoman määrän ryhmänäyttelyitä muiden taitelijoiden kanssa. Hänen taiteelle on ominaista universaalit symbolit modernissa maailmassa, koska hän yhdistää niihin omia ideoita ja oivalluksia. Priestess Moon sai paperit taideopinnoista vuonna 1995 jonka jälkeen hän muutti esi-isiensä maille Skotlantiin. Siellä hän tutustui kelttiläiseen pakanallisuuteen ja luonnon henkisiin ominaisuuksiin. Lahjakas näkijä paljasti hänelle vuosia sitten, että hänen työnsä symbolien parissa on osa hänen elämäntarkoitustaan ja tätä työtä symbolien parissa hän on jatkanut auttaakseen useampia ihmisiä ympäri maailmaa.

Lisäinfo: englannikieliset. Kovakantinen rasia.  

26,90
Please select variants first