Mala, Divine Love (ametisti + ruusukvartsi)

Tässä malassa on käytetty sekä ametisti että ruuskuvartsihelmiä, helmien koko on 80 mm. Mala on tehty joustavaan nauhaan, joten se soveltuu hyvin myös ranteen ympärillä pidettäväksi. Malassa on kaunis lootuksenkukka symboli. Ruuskuvartsi avaa sydäntä ja tasapainottaa näin myös alempia chakroja. Ametisti avaa ylimpiä chakroja mm. kruunuchakraa + kolmatta silmää.

Ruusukvartsi tunnetaan pyyteettömän rakkauden kivenä, luottamuksen lisääjänä ja anteeksiantamisen kivenä. Lempeä ruusukvartsi avaa sydäntä ja muuttaa negatiiviset tunteet positiivisiksi. Erinomainen kivi käyttää kriisien ja traumojen aikana, koska se tuo nopeasti rauhaa. Se muuttaa negatiivisen ilmapiirin ja tukee positiivisia affirmaatioita. Edistää mielikuvitusta ja luovuutta taiteessa, musiikissa ja kirjoittamisessa. Voit käyttää ruusukvartsia parantamaan emotionaalisia haavoja, puhdistamaan ja avaamaan sydäntäsi. Ota ruusukvartsi vasempaan käteesi ja anna sen hienovaraisen energian virrata suoraan sydämeesi. Tai voit laittaa vasemman käden ja kiven suoraan sydämen päälle. Kun sydänchakra voi hyvin ja on tasapainossa, niin alemmat chakrat tuntevat myös olonsa turvalliseksi ja ylemmillä chakroilla on jälleen mahdollisuus herätä eloon. Voit taas helpommin rakastaa ja arvostaa kaikkea hyvää ja kaunista ympärilläsi ja itsessäsi.

Ruusukvartsi on universaali rakkauden kivi, joka parantaa rakkautta kaikilla tasoilla: ihmissuhteissa, romanttisessa rakkaudessa, feminiinisessä energiassa, seksuaalisessa vapautumisessa, vähentää turhautumista ja parantaa huonoja lapsuuden muistoja. Sen rauhoittavan ominaisuuden vuoksi auttaa surun aikana, parantaa sydänsuruissa. Auttaa rakastamaan itseä ja antamaan anteeksi itselleen, arvostamaan itseä ja tuo myös itseluottamusta. Fyysisesti: tasapainottaa seksuaalisuutta, hedelmällisyyttä (suojelee sekä äitiä että sikiötä keskenmenoilta), kuukautiskiertoa. Tuo iholle nuoruuden sävyn ja olemuksen, vähentää ryppyjä. Tasapainottaa sydäntä ja verenkiertoa, puhdistaa kehon nesteitä, laskee verenpainetta, auttaa rintakehän ja keuhkojen ongelmiin.

Ametisti avaa ylemmät chakrat ja pudistaa energiakanavia. Ametisti on kaunis kivi ja sillä on pitkä historia ihmisten auttajana monilla tavoilla. Ametisti on erittäin voimakas ja suojeleva kivi, jolla on korkeasti värähtelevä henkinen säteily. Ametisti avaa tietoisuutta henkikehosta, henkisestä heräämisestä ja yleensä henkisestä tietoisuudesta. Se opettaa sinulle, että oleminen ei lopu fyysiseen kehoon. Avaa tietoisuutta sielusta, jumalattaresta/jumaluudesta ja ikuisuudesta. Se on rauhoittava kivi, jonka rauha elvyttää sinussa korkeampia tietoisuuden tasoja ja meditatiivista mieltä. Se auttaa rauhoittamaan ahdistusta ja kärsimättömyyttä, jotta voit keskittyä paremmin meditaation aikana. Se avaa intuitiota ja elvyttää psyykkisiä lahjoja. Hyvä kivi näkemiseen ja hieno apu henkisille matkoille, se auttaa sinua saamaan parempia oivalluksia ja samalla suojelee. Ametistilla on myös voimakas parantava ja puhdistava voima. Se on erityisen tehokas unien kautta tuleville viesteille, joten voit pitää sitä tyynyn alla tai itsesi lähellä nukkuessa. Lievittää unettomuutta ja vähentää painajaisia 

39,00 €