Mala ”Spiritual Gifts”

Tämä kaunis mala on tehty ametistista, sinisestä aventuriinista ja vuorikristallista. Malassa on hopeanvärinen OM merkki ja violetti tupsu. Helmien koko on 80mm. Malalla on kaunis kuvioitu puuvillapussukka.

Sininen aventuriini on lempeä kivi ja resonoi sekä mielen että sydämen kanssa. Se auttaa tekemään selkeitä päätöksiä ja pysymään niissä. Työssä tämä kivi on johtajan kivi ja auttaa ansaitsemaan kunnioitusta. Tämä kivi auttaa selkeyttämään erityisesti kurkkuchakraa ja kolmatta silmää, joten se auttaa meidän henkisten lahjojen esiin tulemisessa sekä avaa yhteyttä henkisiin oppaisiin.

Ametisti avaa ylempiä chakroja sekä ja pudistaa energiakanavia. Ametistilla on ihana henkinen säteily ja se avaa tietoisuutta sielusta, jumalattaresta/jumaluudesta ja ikuisuudesta. Se on rauhoittava kivi, jonka rauha elvyttää sinussa korkeampia tietoisuuden tasoja ja meditatiivista mieltä. Se auttaa rauhoittamaan ahdistusta ja kärsimättömyyttä, jotta voit keskittyä paremmin meditaation aikana. Se avaa intuitiota ja elvyttää psyykkisiä lahjoja. Hyvä kivi näkemiseen ja hieno apu henkisille matkoille, se auttaa sinua saamaan parempia oivalluksia ja samalla suojelee. Ametistilla on myös voimakas parantava ja puhdistava voima. Se on erityisen tehokas unien kautta tuleville viesteille, joten voit pitää sitä itsesi lähellä nukkuessa. Lievittää unettomuutta ja vähentää painajaisia

Vuorikristalli on erittäin arvostettu kyvystään puhdistaa negatiivisuutta mielestä, jotta se kykenee vastaanottamaan korkeampaa henkistä tietoa. Sillä on myös kyky nostaa ja vahvistaa muiden kiteiden parantavia värähtelyjä. Kirkkaan kvartsin hyöty on, että se avaa kanavia, jotta energian virtaus ja kommunikointi paranee. Se toimii upeana kanavana korkeammille olennoille ja auttaa sinua aistimaan sekä pitämään kanavat puhtaana.  

45,00 €