Mala, You are lucky (vihreä aventuriini)

Tätä mallia on saatavilla 1 kpl.

Kaunis mala, jossa on kivenä vihreä aventuriini, lisäksi välissä joka chakran kivet. 7 chakran kivet ovat Jasper, kalsiitti, tiikerinsilmä, aventuriini, turkoosi, sodaliitti, ametisti. Malassa on kaunis elämänpuu symboli ja vihreä tupsu. Joustava nauha eli voit käyttää tätä joko kaulassa tai ranteessa. Malan koko pituus on 66cm, jos pidät kaulassa niin ylhäältä alas oleva mitta on 33cm + tupsu. Malassa on 108 helmeä ja niiden koko on 60mm. Toimitan malan kauniissa suojapussissa.

Aventuriini: Käytä tätä malaa houkuttamaan elämääsi enemmän vaurautta, vitaliteettia, suojelua ja toiveiden manifestoitumista. Voit kantaa malaa mukana tai meditoida/mantrata sen kanssa. Istu rauhallisesti ainakin 20 minuutin ajan päästäksesi aventuriinin positiiviseen energiaan. Aventuriinit ovat myös erinomaisia kiviä ehkäisemään energian vajetta (energiavampyyreiltä) tai elektromagneettisesta stressistä johtuvaan energian vajeeseen. Vihreä Aventuriini on manifestointia tunteiden kautta. Vihreällä aventuriinilla on voimakas rauhoittava vaikutus negatiivisiin tunteisiin, kuten vihaan, joka usein juuttuu sydänkeskukseen. Se auttaa sinua näkemään ja arvioimaan vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia sekä edistää emotionaalista toipumista. Erityisesti vihreästä aventuriinista sanotaan että se on rahamagneetti, joka kutsuu vaurautta sen omistajalle.

Historiassa: Aventuriin merkitys tulee italialaisesta sanasta 'a ventura' . Nimi tulee Italialaisesta ventura- lasityyppistä, joka keksittiin vuoden 1700 tienoilla. Nimi valittiin kivelle siksi, koska aventuriinin pinnassa on myös lasimainen heijastus. Aventuriini sisältää micaa, joka on mikrokiteisestä kvartsista muodostunutta kiillehiukkasta ja tämän takia kivi tunnetaan sen valossa kimaltelevasta pinnasta. Vihreän aventuriinin värit vaihtelevat vaaleammasta tummempaan vihreään. Vihreän Aventuriini tärkein lähde on Intia ja tästä kauniista kivestä tehdään helmiä, sitä upotetaan laatikoihin, siitä muotoillaan hahmoja tai muita taideteoksia. 

45,00 €