Mandala Healing Oracle (avattu pakka)

Journey to Your Heart Cards

Avattu pakka, jota ei ole käytetty. Hyväkuntoinen. Esimerkkikuvia lisäkuvina. Saatavilla 1 kpl.

Ihanat & värikkäät mandalakortit. Herätä sisälläsi oleva voima, rauha ja luovuus näillä kauniilla, pyöreillä mandalakorteilla. Ne opastavat sinua henkiselle matkalle löytääksesi alitajuntasi, korkeamman minän ja synnynnäisen potentiaalisi. Tämä oraakkelipakka auttaa sinua vapauttamaan stressiä, parantamaan intuitiota ja siirtymään kohti unelmiasi. Sisältää meditaatioita, opastuksen väreihin, ainutlaatuisia kortti layouteja sekä parantavaa tutkiskelua.

Lisätietoja: englanninkieliset, sisältää 44 pyöreää mandalakorttia sekä opaskirjan.

Tekijä: Denise Jarvie syntyi Salisburyssa Englannissa. Hän varttui kuitenkin Melbournessa, Australiassa ja asuu nyt Sydneyssä. Denise on mystinen mentori, opettaja ja kirjailija. Hän rakastaa auttamista ja valaisee tietä mystisiin tunteen-, tiedon- ja luomisen maailmoihin.

Kuvittaja: Lindy Longhurst on taiteilija, jonka töihin kuuluu sarja mandaloita, jotka perustuvat horoskooppiin, Australian maisemiin, seitsemään chakraan ja Tarot korttien suuriin arkanoihin. Hän luo yksilöllisiä mandaloita henkilöille ja pariskunnille. Hänen töitään on jäljennetty vedoksina, kortteina, koruina ja asusteita. Hänestä on julkaistu juttuja aikakauslehdissä Australiassa sekä Yhdysvalloissa. Vuonna 2011 hän kuvitti Mimi Kingin lastenkirjan "A Little Bird Told Me".

26,00 €