Medicine pussukka, karhu

Ihanan pehmeää peurannahkaa, jokainen pussukka on uniikki kpl. Nahka on vaaleanruskea ja tässä pussukassa on pieni puusta tehty karhu symbolina. Pussukassa on kiristettävä nyöri ja nauha menee kaulan ympäri. Pussukka on pieni eli sen koko on n. 6-7cm, nauhan pituus 60cm.

Medicine pussukka on yleensä kankaasta tai nahasta valmistettu pieni pussukka, jota perinteisesti käytetään kaulan ympärillä, niin että se sijoittuu sydän chakran päälle. Medicine pussukan on tarkoitus suojella kantajaansa menneisyydeltä ja tulevalta. Pussukka voi sisältää kiviä, yrttejä, luita, hiuksia, turkista, höyheniä, kuoria ja / tai muita pyhiä pieniä esineitä. Pussukka kannattaa täyttää itselle tärkeillä symboleilla, joilla on erityinen merkitys. Medicine pussukka auttaa haltijaa olemaan yhteydessä ympäröivään maailmaan samalla kun se on yhteydessä yliluonnollisiin voimiin.

Tekijä: Valmistettu käsityönä Navajo resevaatissa (Navajo Nation). Sylvia Jackson sekä muu joukko Navajo naisia, joiden lapset auttavat heitä näissä perinteisesti tehdyissä käsitöissä. He valmistavat luusta ja helmistä tehtyjä koruja, sieppareita, sulkaviuhkoja ja medicine pussukoita.

26,90 €