Mists of Avalon Oracle

Tule osaksi Avalonin maagisuutta ja myyttiä! Avalonin usvat kutsuvat sinut pyhälle spirituaaliselle polulle, jotta voit parantua ja herätä täyteen potentiaaliisi. Löydä Kuningas Arthurin myytti ja Camelotin tarina, kun yhdistyt Morgan le Fayn taikuuteen. Tunne Glastonburyn mystinen maisema ja henkinen voima, joka kerran oli Avalon. Avalon tunnettiin muinaisina aikoina porttina toiseen maailmaan. Tämä upea korttipakka vangitsee Avalonin mysteerin todellisen olemuksen, voit löytää itsesi sielunmatkalta jos olet valmis seuraamaan todellista henkistä polkua Avalonin jumalattarien ja papittarien tavalla. Kutsu Avalonin energiaa tarjoamaan oivallusta, selkeyttä ja opastusta elämääsi sekä valaisemaan tietä eteenpäin.

Tekijästä:

Rose Inserra on kirjailija, unianalyytikko ja tutkija, joka sukeltaa lukuisiin esoteerisiin aiheisiin palauttaakseen unohdettuja mysteereitä ja perinteitä. Hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja mm. Dreams, Dream Reading Cards, Aliens ja the Unexplained sekä yli 60 lastenkirjaa. Rose järjestää työpajoja, retriittejä, luentoja ja esityksiä Mind Body Spirit -festivaaleilla Australiassa ja Lontoossa. Hänen rakkautensa myytteihin ja kelttiläiseen kirjallisuuteen alkoi opiskeluvuosina taideyliopistossa ja myöhemmin hän opetti englanninkielistä kirjallisuutta lukioissa. Hän uskoo, että satu, myytti ja henkisyys liittyvät kaikki olennaisesti toisiinsa. Rose asuu Melbournessa, Australiassa miehensä kanssa.

Nadia Turner (korttien kuvittaja) on australialainen kuvittaja ja taiteilija, joka työskentelee useilla eri tavoilla mm. akryyli puulle ja kankaalle, muste, akvarelli, paperi ja tekstiilikollaasi. Hänen vaikutteensa virtaavat monilta alueilta ja tietysti muinaisista myyteistä, symboliikasta ja legendoista. "Minua kiehtovat toiset maailmat ja muut kulttuurit. Yritän työssäni vangita tietyn hetken hahmon elämästä ja herättää tunteen toisesta maailmasta. Aivan kuin katsoisist vanhaa valokuvaa, haluan sinun ihmettelevän... . keitä nämä olennot ovat... missä maailmoissa he elävät... ja mitkä ovat heidän unelmansa? 

26,90 €