Motivaatio ja onnellisuus setti (raakapalat)

Shamaanittaren valitsemat kivet (tunnelukot, hyväksikäyttö, seksuaaliset ongelmat, oman voiman palautus ym.). Soveltuu sekä miehille että naisille. Tässä setissä on punainen jasper (suomalainen), karneoli, oranssi kalsiitti sekä musta turmaliini.  Nämä kaikki kivet tasapainottavat ja parantavat erityisesti Root Chakran ja Sakraalichakran asioita/ongelmia. Voit käyttää näitä kaikkia kiviä yhdessä, jos tahdot buustausta omaan voimaan ja motivaatioon luoda sekä toteuttaa asioita.  Vastaavasti voit työskennellä näiden kivien kanssa yksin tai pareittain. Kivien koot n. 3 x 3 cm, mutta osa yksittäisitä kivistä voi olla suurempi luonnollisten ominaisuuksien vuoksi. 

Tässä jotain esimerkkejä:

Punainen Jasper + Musta turmaliini => jos tahdot suojelua ja maadoittavaa energiaa itsellesi, niin valitse tämä kombo. Kivet yhdessä auttavat hälventämään negatiivista energiaa ja suojelevat draamalta. Antavat myös rohkeutta toimia, tuovat sinulle energiaa ja voimaa.

Punainen Jasper + Karneoli => tämä yhdistelmä luo etenkin onnellisuutta .

Oranssi kalsiitti + Karneoli => tämä on energiabuustaus, kun tarvitse motivaatiota tarttua toimeen ja toteuttaa asioita. Kun matalat energiat vetävät sinua alaspäin, niin pidä näitä kiviä lähelläsi tai käsissä. Oranssin kalsiitin lämmin energia karkottaa laiskuuden, elvyttää ja luo virkeyttä. Karneoli taas lisää motivaatiota ja poistaa henkistä apaattisuutta. Jos olo on ollut "ei tuottava" niin tämä on hyvä yhdistelmä silloin. Auttavat luomaan parempaa virtausta luovuuteen ja seksuaalisuuteen.

Oranssi kalsiitti + musta turmaliini => tätä yhdistelmä löytyy ihan luonnostaan eli on kiviä jossa on sekä oranssia kalsiittia että mustaa turmaliinia. Oranssi kalsiitti vapauttaa luovuuden ja seksuaalisuuden lukkoja, musta turmaliini suojelee, musta turmaliini on erityisen hyvä empaattisille ja selvätuntoisille ihmisille. Mustan turmaliinin vaikutus poistaa ahdistusta ja jännitystä.

Musta turmaliini + karneoli => eliminoi surua ja poistaa tukahdutettuja tunteita. Tämä yhdistelmä voi auttaa sinua läpikäymään torjuttuja tunteita tai hyväksikäyttöä.  

19,00 €