Musta kuukivi

Musta kuukivi mm. uudenkuun taikuuteen, maadoitukseen ja suojelemaan.

Mustalla kuukivellä on kaikki valkoisen tai sateenkaaren kuukiven ominaisuudet, tummempi sävy, syvempi värähtely sekä lisätty maadoitus ja suoja, mikä tekee siitä uskomattoman tehokkaan rituaali- ja seremoniatyöhön. Uusikuu on kasvuvaiheen ja koko kuunkierron alku. Tämä on tehokkain aika käynnistää uusia ideoita, projekteja ja kaikenlaisia uusia alkuja. Pimeä kuu on täynnä mahdollisuuksia - sinun ei tarvitse tietää, miten asiat etenevät, sinun on vain ryhdyttävä toimiin saadaksesi sen alkuun.

Musta kuukivi on uuden kuun mahdollisuuksien kristalli, se lisää luovuutta, auttaa visioinnissa pimeän aikaan ja on täydellinen työkalu aloituksiin ja unelmien toteuttamiseen. Työskentele tämän kiven kanssa erityisesti uuden kuun aikaan tai milloin tahansa haluat kokea sen energian ja suojeluksen. Mustalla kuukivellä on lempeämpi maadoittava energia kuin muilla mustilla kivillä, kuten turmaliinilla tai onyxilla.

Kun kutsut kuun taikaa tilaan, yhdistyt jumalalliseen feminiiniseen energiaan ja kutsut samalla esiin esiin paranemista, myötätuntoa ja intuitiota. Aseta mustaa kuukiveä alttarille, työpöydällesi tai yöpöydällesi tai kanna mukana.

Yhden kiven koko n. 3-4 cm.

Chakrat: juurichakra, sakraalickahra, kolmas silmä, kruunuchakra.

Alkuperä: Nämä kivet ovat Madagaskarilta. Asioin suoraan yhden henkilön kanssa joka tukee paikallisia käsityöläisiä ja sitä kautta monia Madagaskarilaisia perheitä. He leikkaavat kivet, hiovat irtokiviä ja tekevät monenlaisia jalokivikoruja eri kivistä. Mielestäni kivien laatu on tosi hyvä.

5,00 €