Musta oliiviöljysaippua + eukalyptus, 200g

Luomuoliiviöljyyn valmistettu musta saippua, jossa on eukalyptuksen eteeristä öljyä. Eukalpytusta sisältävä musta saippua on kuoriva ja puhdistava. Siihen on sekoitettu oliiviöljyä ja se on valmistettu perinteisen Marokkolaisen reseptin mukaan. Suositus hieroa iholle ja antaa vaikuttaa hetken aikaan, jotta sen vaikutukset aktivoituvat. Poista hieromalla/hankaamalla, jolloin myös kuollut ihokerros poistuu. Tuotteen kanssa suositellaan käytettävän pesukinnasta tai kuorivaa kinnasta.

Tuotteella on Ecocert merkki. 

INCI: Aqua, Potassium Olivate*, Glycerin*, Eucalyptus globulus oil, Sodium Chloride, Caramel*, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Potassium hydroxide, Limonene. *Ingredients derived from certified organic cultivation. 99,6% of all the ingredients are of natural origin and 40% of all the ingredients derived from certified organic cultivation. Ecological and Organic Cosmetics certified by Ecocert Greenlife according to ECOCERT standard available on:"https://cosmetiques.ecocert.com".

Brand: Karawan

Karawan Authentic on eettinen brändi, joka valmistaa luonnonkosmetiikkaa, ekokosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja muodikkaita asusteita perinteitä ja käsityöläisyyttä kunnioittaen. Yritys sijaitsee Lyonissa, Ranskassa.

27,00 €